Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Morao bi da furnja ko lokomotiva a to ne verujem da radi. Do pvp je problem ali nzm tačno šta....
Skini je i napravi čep na jednom kraju a na drugom ventil za duvanje guma. Rokni je na jedno 2 atm. i potopi u vodu. Ako semering ne dihtuje,pokazaće.
Pregledaj dizne, dosta je da jedna pisa na sestaku je to tesko primetiti, ako je to taj cilindar je onda i los, nije ti zgoreg, s46 su extra motori, kod nas su navikani mercedesi, ali ja garantujem nov s46 i no 352 da je s46 jaci i bolji. Unemackoj mercedes motor niko ne ceni.
Neki dan smo kolega i ja pricali kod njega u selu neki ljudi su kupili 352 za zmaja 142, postojeci s46 skinili posto je los bio, pa jel nije lakse svoj postojeci motor uraditi kako bog zapovjeda i miran si, ne znam sta to toliko moze biti bolje na 352 ne kazem ima vise snage, al vrti i uredan s 46 142ku bez problema ?
Zmaja om 352 ne oseti u bilo kakvom radu niti zna da dimi u radu ko pojedini zmajevi sa s 46 posto im je potesko a o potrosnji tek netreba raspravljati izmedju s 46 i om 352 .
Najcesce ljudi porede los s 46 motor koji su skinuli sa dobrim 352 koji ga je zamenio...
ja sam na moj s46 nakombajnu ove godine stavio traktorsku pumpu i mogu reci da bolje radi
Maticu ti si presao sa tankog S46 na 352A a tu je ogromna razlika
Skinuo je ovde jedan kod nas sa 142 solidan S 46 i stavio dobar 352 kamionski, kaze da sem malo manje potrosnje nista drugo nije dobio, cako oko snage misli da je malo i izgubio