Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da uposlimo
zorancile je napisao(la):Svoje ili arende?
u losoj godini a bilo je i do 35000. To vam je tamo hoby farma. Naravno prodavao je kukuruz secerac pored puta tipa uberi sam pa plati na izlasku
prodavao je isto nasim ljudima po koje svinjce ili prase. Sve u svemu kaze da drzava ima dosta razumevanja za farmere, pa tako recimo odmah pri kupovini dizela skidaju refakciju na pumpi posto farmeri imaju registarske tablice druge boje, naravno ovi sa pumpe mu toce u njegovu mini cisternu kod kuce, samo zove i narucuje a oni donesu 

cekam odgovor vec 10 dana ali nista... mislim da bi trebali pokrenuti odredjene teme u oblasti vocarstvo iako ih ima na drugom mestu jer npr konkretno "analiza zemljista" ima u oblasti ratarstvo, a meni nikad ne bi napamet palo da udjem u tu oblast(koju cu kad me ne interesuje), a i tu pricaju i pisu o analizi za ratarske kulture...