Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo napred...vremenom će se računica malko drukčije pokazati...
Teoretski da, ali u džepu nikako ne mogu ostvariti toliku cifru.
Zašto? Da niste pogrešno protumačili?i kad bi ostao bez funkcije, voleo bi da nikad ovo nije napisao...
Zato i hoću da kupim još 10jutara zemlje i mehanizaciju jer je budućnost sigurna sa zemljom a sve ovo "predavanje"koje sam držao ja sam argumentovano obrazložio.Takođe smatram se izuzetno stručnim što se tiče ratarskih kultura kukuruza,soje i pšenica i to sve zahvaljujući ovome forumu jer sam ovde toliko pametnih stvari saznao i naučio da mogu svakome od vas koji se ceo život bavite poljoprivredom da izađem na crtu što se tiče tehnologije obrade pomenutih ratarskih kulturaI ti se cudis zasto te komsija izbegava,imas 5kj i platu 100000+din platu a ovde drzis predavanje o poljoprivredi.
Iako sam i ja hobi poljoprivrednik, samo mogu sanjati tih 500 evra po jutru. Mnogo je to para, bar za suvo ratarenje.Ja vidim zasto niko ne prodaje zemlju, zarade od 500evra po jutru
Zato i hoću da kupim još 10jutara zemlje i mehanizaciju jer je budućnost sigurna sa zemljom a sve ovo "predavanje"koje sam držao ja sam argumentovano obrazložio.Takođe smatram se izuzetno stručnim što se tiče ratarskih kultura kukuruza,soje i pšenica i to sve zahvaljujući ovome forumu jer sam ovde toliko pametnih stvari saznao i naučio da mogu svakome od vas koji se ceo život bavite poljoprivredom da izađem na crtu što se tiče tehnologije obrade pomenutih ratarskih kultura