Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam i ja radio...Nemas drugih na biranje i kraj price.
Sam sam kacio prikolicu djubriva za rasipac juce po blatu oni ni da pripomognu...
Pa ti si robovlasnik! A saunu za te zene? A kavijar i vruc lebac za traktoriste? Sram te bilo!Kod mene su traktoristi placeni 200din/sat.Od kad udje u avliju,dok ne sednemo da popijemo pivo,a to je kraj rada.
Ne rade cesto,ali mi trebaju,mozda sve ukupno 7-8 dana u godini i puno se ni ne bunim za cenu.Jela nema,ali vode,kafe i piva na kraju koliko hoces.
Zene za istovar su placane 170din/sat,toliko su trazile,nisam se cenkao,jer je ekipa stvarno bila dobra, i evo ih 4 godina dolaze kod nas.
Jela nema.
Radnike su pokvarili ovi sto ih placaju 4-5 x godisnje, samo sto im i zene nisu daliKad pogledas realno i mi smo krivi sto su radnici probirljivi gde ce i za koje pare raditi. Utrkujemo se ko ce bolje da ih nahrani i napoji pa do toga da im se kupuju cigarete i upaljac kako je neko napisao. Pre je bilo da svako sebi nosi hranu, a budu zadovoljni ako gazda donese hladne vode da ne bi morali da piju onu mlaku. Da se razumemo i ja radim po tim novim pravilima jer ne mozes osim sveta. Tako smo i doktore pokvarili. Krenulo se sa kafom i picem, a zavrsilo sa par stotina evra u dzep, pa ko ima prezivece.
To te loze radnici da si ti naj bolji da bi prosli dobro, kad odu kod drugog gazde ti vec postajes naj gori kao sto ti sad pricas za druge!Kad pročitam šta sve pišete postaje mi jasno čudjenje ljudi severno od Dunava koji su radili kod mene. Bili su začudjeni jelom i pićem, kako se kod nas sprema i postavlja. Kod nas u Šumadiji je uvek tako bilo. Na tom nismo osiromašili, a nećete se ni vi obogatiti.
Izem ti gazdu gde leba za radnika nema.
Kod nas vozac zmajceka 250 sat,a ima jedan 300 on vozi novog tukana i neki od 160 konja klasa traktor.I Vi napadoste mene za 120din po satu?
Pa od 10 sati traktor ne vozi efektivno 8 sati.Sve ispravno,cisto,klima....nastelovano.Dodjem oko 13h da im donesem naftu,sok i da jedu.Dok oni(on) jede ja teram.
Taj posao se ne moze uporediti sa rucnim utovarom ili istovarom stajnjaka isl.
Mnogi od Vas ovde samo glume.Ako 90% ljudi u selu placa 120din/h sto bih ja glumio pametnjakovica i placao vise.Rretko ko bi mi rekao hvala ili neku dobru rec.Jednom nemoj da ucinis i pricace se vise nego za onih 100 puta sto si ucinio.