sinisa1979
Član
A lanac je 7193,3 ili 5754?
Vršidba 7000-7200 po kj sa prevozom u lokalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5754.A lanac je 7193,3 ili 5754?
Lanac je 7193A lanac je 7193,3 ili 5754?

Могли би да јој подигнете споменик, имате правилне парцеле са излазом на пут, код нас је хаос.Nismo mi krivi što nam Marija Terezija nije delila hektare nego lance i jutra.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
. Морам раскрснице да бројим, иначе промашим њиве. Pa puno je lakše njive od 15 - 20 - 30 ari uklopiti u hektar nego u jutro, to bi tek bila smejurija. Ovako je lakše zbog svega i svi se razumemo, ne mešamo lance i jutra.Нешто сам још приметио код тих "универзалних" мера. У војводини ретко користимо хектар као јединицу за површину или наплату. Са друге стране, јужно од саве и дунава користе хектар као јединицу за наплату, иако имају тај хектар на 5 места укупно.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Al smo zato druzeljubivi, kod Vas kad neko dođe u susedni atar kao da Vam sa ženom legaoНешто сам још приметио код тих "универзалних" мера. У војводини ретко користимо хектар као јединицу за површину или наплату. Са друге стране, јужно од саве и дунава користе хектар као јединицу за наплату, иако имају тај хектар на 5 места укупно.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
А где је Катастарско јутро?Niste. Ali brate 21. vek je, bar mlađi ljudi treba da prihvate zvanične mere, lakši je zivot
Metar kvadratni, ar, hektar... Nije teško![]()