I ja tako placam,predam zito na njegovo ime i on naplati kad hoce i kolko moze.Sad u zetvi platim i suncokret odmah.300 kg/k.j već skoro 40 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja tako placam,predam zito na njegovo ime i on naplati kad hoce i kolko moze.Sad u zetvi platim i suncokret odmah.300 kg/k.j već skoro 40 godina.
Kako ide naplata usluga? Uspete li da za mesec dana naplatite većinu dugovanja?Tako smo i mi pre jedno 10-15 godina. Svi se dogovorimo oko cene i na kraju žetve ja uvek najskuplji a radio po dogovorenoj ceni. Sad me boli patka pošto će ko raditi. Pravim cenu koja mi odgovara. Samo što sam sad najjeftiniji u selu pa opet im nije po volji...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Jedan ozbiljan poljoprivrednik mi je nedavno rekao, kaže: "Bog te, pre se uvek znalo u celom selu da je kod tebe najskuplja vršidba i da najmanje plaćaš arendu. A sad je sve obrnuto..."Poznata prica...nije Sloba kriv...
Jel otišla sedmica?Jedan ozbiljan poljoprivrednik mi je nedavno rekao, kaže: "Bog te, pre se uvek znalo u celom selu da je kod tebe najskuplja vršidba i da najmanje plaćaš arendu. A sad je sve obrnuto..."
Sent from my SM-A546E using Tapatalk