mihajlo 022
Član
Zadruge nisu puno zaostajale čak su bile na nivou današnjih prinosa. Što se tiče obrade i đubrenja danas možemo da sanjamo tu obradu i količine đubriva. Što se žetve tiče mislio sam na organizaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, nego onaj bez zmaja kupi zmaja i vrse sam! Glup sam da shvatim da dam 200k evra i da naplatim gorivo!Kakve to ima veze sa cenom vršidbe? Onda onaj sa 142 treba da plati što radi.
Rečeno je više puta- cena usluge je utrošeno gorivo puta 3. E sad je na kombajnerima da pošteno kažu kolika je potrošnja po jedinici površine. Kad se hvale među sobom onda troši ko upaljač a kad naplaćuju onda kao damper.Ne, nego onaj bez zmaja kupi zmaja i vrse sam! Glup sam da shvatim da dam 200k evra i da naplatim gorivo!
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ima GeoSrbija pa nek gleda ja se ne bunim.То више нико не поштује. А тек кад комбајн покаже колико је покошено крене борба и невера...
Jel si ti dobro!?50 evra+ pdv
Već sam se zabrinu da nije po ha pa da ne pretplatim2 lanca!
Tako smo i mi pre jedno 10-15 godina. Svi se dogovorimo oko cene i na kraju žetve ja uvek najskuplji a radio po dogovorenoj ceni. Sad me boli patka pošto će ko raditi. Pravim cenu koja mi odgovara. Samo što sam sad najjeftiniji u selu pa opet im nije po volji...Već sam se zabrinu da nije po ha pa da ne pretplatim
Šalu na stranu,kod nas ide od od 5000-8000 din po kj zavisi od dogovora.
Kombajneri su se prošle pretprošle g dogovorili da ide na 8000 kad su bile dobre cene međutim ispostavilo se da se niko nije pridržavao dogovora.
Poznata prica...nije Sloba kriv...Tako smo i mi pre jedno 10-15 godina. Svi se dogovorimo oko cene i na kraju žetve ja uvek najskuplji a radio po dogovorenoj ceni. Sad me boli patka pošto će ko raditi. Pravim cenu koja mi odgovara. Samo što sam sad najjeftiniji u selu pa opet im nije po volji...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk