RatkoPa
Član
E to meni nije jasno kako to funkcionise..........nisam u sistemu PDV-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako vozis sam i traktor I kombajn? Ostavis prikolicu pa se vracas po kombajn? Ili?Polako momci sa isplatise ne isplati se.Kada bi uvek situacija bila kao ove i prošle godine (mnogo kombajna malo posla)naravno da se ne isplati za 30 kj kupovati komb.Ja sam kommbajn kupio pre 5 g.najviše iz revolta (neodobravanje količinskog popusta) jer nije bilo toliko kombaja i niko nije morao da popušta zbog same količine posla,Tada sam NH1550 plato 12500e,radim manje od 100kj ,uslugama pokrijem gorivo i sa moje tačke gledišta nisam se prevariuo.Sa tom količinom rada(sam vozim i traktor i kombajn) kombajn se nije kvario ni ulje ne menjam svake godine,vrednost mu nije nešto opala tako da po meni ima smisla imati kombajn i za manje količine zemlje.Samo ne skuplji od 20000e.A što se cene usluge tiče uvek će onima koji plaćaju biti mnogo ,ali što se mora nije teško.
To može bilo ko izdati,i neko ko nije u sistemu PDVNije velika 0.5ha , obrada zemljista za sadnju vocnjaka ,podrivanje , busenje rupa za sadnice i stubove. Iznos oko 50000 din , prilazem dokumentaciju za povrat za sadni materijal ,imam mogucnos da prilozim racun za obradu i busenje.. Kad vec predajem mislio sam da mi neko izda racun , ako to izdavanje racuna ne povlaci za sobom neke troskove i probleme onom ko ga izdaje..