Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Treba mi pomoc.Moj dobar prijatelj mi je istarupirao jednu parcelu gde je dugo lezala voda nakon poplave i nije bilo moguce uraditi naknadnu setvu.Kako on nece da mi naplati, a ja hocu da mu dam novac, molim nekoga od drugara sa foruma da kaze koliko se placa tarupiranje jednog hektara?Unapred hvala.

Treba mi pomoc.Moj dobar prijatelj mi je istarupirao jednu parcelu gde je dugo lezala voda nakon poplave i nije bilo moguce uraditi naknadnu setvu.Kako on nece da mi naplati, a ja hocu da mu dam novac, molim nekoga od drugara sa foruma da kaze koliko se placa tarupiranje jednog hektara?Unapred hvala.
Komso posto imam tarup i radim to usluzno po vocnjacima i korov njivama,tarifa ti je 1000 din 10 ari.

Ja teze stvari naplacujem 100 eura hektar,a ako je lakse i moze brzo da se radi naplacujem manje,znaci zavisi od mase koja treba da se istarupa

Kod nas tarupiranje ide 10-15e/kj. Pod tarupiranjem mislim da prohod masine posle zetve kukuruza ili tarupiranje otkosa psenice, jecma.

Evo sta sam ja malo pre usluzno radio(curi u bunker pa preliva),prevoz i vrsidba 5500din,od toga prevoz isto 1000din.Vecina kod nas radi za 4000 iako smo pricali pre zetve da radimo po 4500.Cene su po kj (0,57a)

img201408271428131.jpg

img201408271428321.jpg

img201408271428441.jpg

Poslednja izmena:
Takodje i ja 80e/ha dva prohoda!!!

Ciro u Rasancu sve bagatela covece dok ja berem sa 120e/ha u klipu cuo sam da kod vas beru sa 70-80, cak si mi ti rekao za onog sa TX-om 60e?

Nazad
Vrh