Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cena je po ha pa kolko imas tolkoKolika je površina u pitanju?
da li mozda neko radi samo probiranje jedan prohod kombajnom i koliko naplacujete ?
Svi rade po toj ceni,a i zna se ko u selu radi usluge,tako da ima musterija.Uh za 7000din/kj za oranje ima da bude jedna ili dve musterije
Nemojte zameriti, ali zar nema kunkurencije kod vas? Za oranje posao koji traje sat vremena po jutru sa tri brazde i traktorom od 100ks i gde se potrosi 15l nafte (150*15=2250din), meni je jaka cena od 7000din/kj i nikada ne bih platio tako nesto, narocito ako to pretvorimo u kukuruz ili psenicu po trenutnim cenama.
Uh za 7000din/kj za oranje ima da bude jedna ili dve musterije
Nemojte zameriti, ali zar nema kunkurencije kod vas? Za oranje posao koji traje sat vremena po jutru sa tri brazde i traktorom od 100ks i gde se potrosi 15l nafte (150*15=2250din), meni je jaka cena od 7000din/kj i nikada ne bih platio tako nesto, narocito ako to pretvorimo u kukuruz ili psenicu po trenutnim cenama.
To datira iz vremena dok su babe istovarale,pa su postizale da istovare polako kako i jednoredni bere,dok sad kad se mahom placa istovar po satu svima je interes da plate dvoredni. Kod nas je ista cena da li jednoredni ili dvoredni. Branje 50e ili 6000din kako kome...a zavisi i od oblika njive.Sve shvatam u vezi cena, ali mi nije jasno zašto bi se razlikovala cena kod branja izmedju jednorednog i dvorednog berača.
To bi bilo kao kad bi cena žetve sa kombajnom koji ima širi heder bila manja od kombajniranja sa užim hederom.
Lično posedujem Zmaj 223, ove godine sam u kompletu remontovao komušački sto, dok je brat remontovao isto to na 216. Da ne pominjem koja je razlika u ceni... Dvoredni je daleko skuplji za održavanje.
Branje 50e ili 6000din kako kome...a zavisi i od oblika njive.