Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja radim 50e sat tarup cekicar sa rukomKoliko se kreće tarupiranje parloga, zaraslih parcela sa kupinama, šibljem, svim i svačim, pitaju me ljudi, ne znam sta da kazem posto vamo kod mene niko nema tarup cekicar i ne radi to.
Ima oglas na fb baš sa tako nekim rastinjem, veliki Fendt i šumski malčer 20 evra ar na ravno, 40 evra ar da se i korenje samelje.![]()
![]()
Ovo sam skoro radio, trnje neko i rastinje do 5-6cm u precniku; 10ak ari mozda ukupno, trebalo mi oko 4 sata. Imalo u ovom lomu i nekog granja nabacanog ko zna kad pa kupine obrasle preko, sve to samleveno.
Nije, iz Maradika je.Da li je taj što radi malčerom iz Šapca? Daj oglas?
Meni traze 1000 e /Ha . Veliki malcer melje do 20-25 cm precnika drvece.@Dragan. Za tu cenu,malciras tipa veliko i gusto zbunje i rastinje po par metara visine,manja drveca isto ?.Nesto mi to jeftino spram ovih sa 20-ak eur po aru.
Ako planiras to da ores i radis kao njivu tu bez nekog bagercica koji mora to sve da prekopa i izvadi zile nema lebaA jel ima da bi neko to radio malo dalje, npr braničevski okrug? Površina oko 1 hektara ali možda se skupi i više.
I šta se radi posle da istrule žile od drveća?
Imaš ekipu sa samohodnim tarupom iz BG rade po celoj Srbiji, ali cena je da se smrzneš.A jel ima da bi neko to radio malo dalje, npr braničevski okrug? Površina oko 1 hektara ali možda se skupi i više.
Imas Panorama DOO, Petrovac na Mlavi.Imaju ozbiljne masine za ove stvari.Mogu rastinje u precniku do 30 cm da samelju.Za sitnije rastinje i bez krcenja parcele znam par ljudi u okolini koji se time bave.A jel ima da bi neko to radio malo dalje, npr braničevski okrug? Površina oko 1 hektara ali možda se skupi i više.