Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad je mušterija zadovoljna odma sam i ja zadovoljan, nema veze što ostane za kiselu vodu...Mixer ti ćeš za koju godinu propasti
Svako hoće negde da uloži novac. Ako ne može naći da kupi zemlju koja mu odgovara, onda to obično bude daj u mašine... A i sada je evro postao toliko siguran, skoro ko običan papir.Baš si dobro rekao. Skupa arenda, nema slobodne zemlje. Skupa zemlja navek, prodaje se zemlja za manje od 48 h čim se oglasi.
Skupo gvoždje, stiže više novih mašina nego pre 20 godina.
Nisam na tebe mislio, nego kege iz Vojvodine de su malo vece parcele, jaci prinosi i ostalo.Vjerovatno mislis na moj post, ja sam napisao oko 10l po ha! Jer hektre svi znaju..
Nigde nisam rekao koliko uradim, ja oko 25 minuta jutro radim sto mu dodje 25 jutara ili oko 10 vagona robe navrsem, na dan ne mogu vise da predjem nikako psenice, kosim nisko idem polako, kada uradim sa megom 204 25kj to je pesma ali da su njive koliko toliko grupisane. Ja ispod 10 litara po jutru samo kukuruz mogu da radim i to ako se ne selim mnogo, inace psenice nikad tacno nisam merio ali mislim da je od 10 do 12lit po kj potrosnja.pa koliko ti onda ovrses na dan ako radis 40 godisnje a pises da bi da hoces za 5 dana zavrsio sto bi trebalo da znaci da radis bar nedelju dana?
zmaj 142 na dan 10 jutara bez neke muke
Лепо рекох да радим искључиво моје и приде још око 40так кј и доста ми је. Шта ту није јасно уопште. Ја сам нашао рачуницу у тих 40так кј и више ми не треба јер немам намеру да остављам кости на њиви а и крпећи комбај сваки дсн када почне да се квари...cekaj 40kj godisnje usluga svih kultura???
Koliko je potrebno prevoza da te prati u prosecnom danuMi smo radili vršaj za 7000 din po jutru i prevoz 2000 din po jutru. Uslužno smo skinuli bezmalo 300 jutara. Par jutara je bilo bez prevoza sve ostalo sa prevozom. Ja sam zadovoljan a vidim da i mušterije nisu ne zadovoljne...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Istovar je ove godine išao jako brzo. Tako da su dve ture od po 20-22 tone stizale bez nekih problema...Koliko je potrebno prevoza da te prati u prosecnom danu