Paracinac88
Član
ovo na moj racun,duhovitoKod na je 4000din , valjda zato sto se seje jer setva je mislim laksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo na moj racun,duhovitoKod na je 4000din , valjda zato sto se seje jer setva je mislim laksa
Nemam razloga druze,inace setva,sadnja jel krenula ?Mala sala kolega ,nadam se da se ne ljutis.
5000 evra?Za 5 000 po ha ja bih ga sadio.
I dinara.5000 evra?
Svuda je takva cena.Kome treba novac mora ga stvoriti kako zna i ume jer veliki broj ljudi je u kreditima.I dinara.
Jbt kod nas i dalje 1500din.
Ove godine ostajem bez dobrog dela usluga i nikad srecniji. Cena mi mala, ako dignem otici ce kod drugih i na mene se ljutiti jer ja dizem, a drugi za manje rade. Ovako 2 kupili svoje, tako da sreci nema kraja.Ja sejem po 4000 hektar,a 4500 ako bacam djubrivo kroz sejalicu. Nema nekog posla,al ajd...
Bolji smo, 7000din po ha. Jbg, IMT pneumacka poslednji izum.Kod mene je 6000 din setva. Sutra start.
Kod mene će još malo za te pare da ovršu i prevezu hektar pšenice... Ima svega u božijoj bašti.Bolji smo, 7000din po ha. Jbg, IMT pneumacka poslednji izum.
Kupi ti veliku sejalicu pa se obogati. Eto ti šansa. Sad je sad.А да ови велики спусте цену зашто зато што ове нове сејачице имају више редова значи мање прохода из њиховог писања сам сватио да њихови трактори скоро и не троше нафту а да некажемо што су брзи ма то 50 јутара ма80 јутара ма да заокружимо на 100 јутарадо полицијског часа ако ово није доста за снижење онда незнам шта је а додам код мајстораи не иду