Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

sta te tacno muci?
zbog cega si u nizim klasama?
pogledaj u obracun pa mi reci mozda mogu da ti pomognem da resis problem :ppozdrav:

cika_jova je napisao(la):
sta te tacno muci?
pogledaj u obracun pa mi reci mozda mogu da ti pomognem da resis problem :ppozdrav:
zbog povećane količine mleka da imaš kao ja količinu isto bi ti bilo

cika_jova je napisao(la):
sta te tacno muci?
Njega muci Imlek. E, sta su oni meni radili... Rezultati njihovi i Panmlek Pancevo za avgust 2009.:
Mast: Imlek 3.7 Panmlek 4.2
Proteini: Imlek 3.08 Panmlek 3.22
Bakterije: Imlek 120000 Panmlek <70000
SC: Imlek 1400000 Panmlek 290000.
SVM: Imlek 8.31 Panmlek 8.58.
Imlek nikad vise!

U mom kraju rijetko tko predava mlijeko nema sanse dvije kune dobiti za njega.Prosijek je oko 1kn 1,5kn.Trebas prodati 10l mlijeka za kutiju cigareta.Vise nego zalosno.

Nadjem u novinama Poljoprivrednik isecak sta treba da sadrzi prva klasa mleka.Uzmem te parametre i uporedim sa mojim,moji paremetri su veci od njihovih izmedju 5 i 10%,a moje mleko spada u drugu klasu pa ko je ovde lud?Ocigledno ja sto se uopste bakcem sa kravama i mlekom :udri:

sad sam slusao vesti - imlek kao podigao cenu mleka do evropske, al posto svi znaju da to nije nista, oni traze od drzave da drzava da subvenciju, ali pomocnik ministra ne da pare, kaze da ce to morati da da imlek, a ovi kazu - nece ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan::

Dižu oni nas na nešta drugo svaki dan evo već godinama i to im uspeva znaju ljudi kako se to radi.

@cika_jova IMLEK je u pravu...svugde u okruzenju drzava subvencionise mleko,kada bi to nasa drzava radila i mi bi imali pravu evropsku cenu mleka koju naravno nemamo!!!
kod mene je cena mleka bila do sad 27din ali mi kaze vozac sto otkupljuje da ce poskupeti za najmanje 2din sto ce IMLEK platiti drzava idalje nista !! eto vam i slike cenovnika mleka danas mi je donesen!

4vfuix.jpg

Samo se vi nadajte da ce Imlek podici cenu. ::lose:: Zakinuce oni vama na suvoj materiji, mikrobiologiji i somatskim celijama i imacete isto kao sad. Velika su to govna.Malo je reci velika, OGROMNA!

Lala iz Banata je napisao(la):
Samo se vi nadajte da ce Imlek podici cenu. ::lose:: Zakinuce oni vama na suvoj materiji, mikrobiologiji i somatskim celijama i imacete isto kao sad. Velika su to govna.Malo je reci velika, OGROMNA!
pa šta mi tu sad možemo ali mislim da se neče više zajebavati imlek kao pre jer im fali mleka pa sad otimaju jedni od drugih i nevidim razlog da nam ne povećaju cenu

i meni je stigao danas nov cenovnik

i ja se slazem da drzava mora da da subvenciju, ali od ovih tajfuna koji su uzurpirali drzavu tesko da nesto moze da se iscupa preventivno, nece oni nama nista dati dok ne bude moranje

a i ovo povecanje je nastalo zato sto mleka nema, a nema ga zato sto nema krava, a krava nema zato sto je ljudima dopizdilo da rade za sicu i da rade bez zarade i da dotiraju proizvodnju umesto da od nje zive

i normalno kada necega nema njemu cena raste

cika jovo još ćemo videti šta će biti bojim se da nebude obećanje ludom radovamje

oni mogu da zajebavaju kada mleka ima, ali kada ga nema i ima tendenciju daljeg smanjenja :nono:

i jos kad oni nemaju u prodaji da snabdeju trgovine koje koriste njihovu robu - znam za par prodavnioca koje su iskljucivo drzale imlekovo mleko, ali posto imaju potraznju, a imlek mleka nema, onda su ubacili i od drugih mlekara sto za imlek znaci gubljenje trzista, a to nije za igranje :cao:

Nazad
Vrh