zx
Član
Obustava isporuke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zx je napisao(la):Obustava isporuke?
nema od toga ništa jer imlek boli **greška da nam dignu cenu mleka izgleda da će ako ministar dozvoli uvesti mleko iz mađarske i nama opet isto kao i dosad jer svugde u okruženju mleko je 32din samo ovi naši ne daju jer im se ne isplati ako tako nastave odoše krave u kobasicebanatski je napisao(la):zx je napisao(la):Obustava isporuke?
Mi smo se dogovorili da od nedelje obustavimo predaju mleka. Inace mlekare su Imlek, Sabacka i zrenjaninski Mlekoprodukt. Videcemo hoce li se svi drzati dogovora.
Nemoj zezati.....pa kako to?todor je napisao(la):meni su sad uterali sa cenom mleka 19din mi isplatili kad nisam poludeo
Farmer Bob je napisao(la):Ja do sada kod privatnika 22din + premija ,a od 1.septembra kaze bice 24din/l.Videcemo,sad cekam pare za taj period......![]()
Zoran0230 je napisao(la):Kod nas nedelju dana bilo 22 a od četvrtka 25-(verovali ili ne)-posle 3 godine