grunt
Član
Не треба Матићу реч стручњака...Не само њих не помињи!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za odnošenje uginule krave 200E platiš.Ali ko te pita.Dok deca imaju volje i živaca da rade,neka rade-više ih u ništa ne ubeđujem.Nastranu što je težak posao al kad pogledaš ni jedan dan slobodan pa gde su noćna teljenja ,treba puno viši mehanizacije neg za suvo ratarenje,kvarovi pulzatora ,paljenje agregata zavisiš od struje, ma sto dodatni zezancija imaš..i plus kad crkne krava crkla je,kad crkne traktor uadiš generalnu i opet teraj..I onda te nakraju zeza otkupljivačka banda bukvalno su mlečna mafija.
to onda bas poskupilo,platio sam 2crvene samo da je odjavim,jedino sto ovi sto odnose nisu dosli po nju jedno 5 6 dana,sreca pa je bilo hladnije te nedelje,bila se naduvala sva normalno,pre nekih 3 4 godineZa odnošenje uginule krave 200E platiš.Ali ko te pita.Dok deca imaju volje i živaca da rade,neka rade-više ih u ništa ne ubeđujem.
Da li imate kafileriju blizu ili je vaša opština normalna.Ovde kod nas ništa nije normalno.to onda bas poskupilo,platio sam 2crvene samo da je odjavim,jedino sto ovi sto odnose nisu dosli po nju jedno 5 6 dana,sreca pa je bilo hladnije te nedelje,bila se naduvala sva normalno,pre nekih 3 4 godine
a i ovo poslednje tele-june sto je slomilo vrat isto sam platio samo odjavu i ovi dosli posle 2 dana,isto oko 2hilj
Kafilerija je bila somborska,sad iskreno neznam kako ideDa li imate kafileriju blizu ili je vaša opština normalna.Ovde kod nas ništa nije normalno.