Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pancevacka mlekara je propala pa je u zakup uzeo jedan Slovenac koji je ostao duzan svima silne pare,pre tri godine je pocela opet da radi i od tad placaju redovno,cak su pokrenuli i susaru za mleko ...................
ja sam kupio alfa laval polovnu, kapacitet jedna kanta, platio je 400e komplet sa prohrom kantom, znaci muzilica zidna sa vakumom e extra radi do sadDvije, sad je jedna u štali a tražim drugu. Ne treba mi ništa specijalno, ove muzilice sam gledao i skroz su jednostavne. Po svojim karakteristikama mi odgovaraju savršeno samo se brinem za kvalitet jer ne znam nikoga da ima takvu pa da pitam kako se pokazala.
Pa moguce je ako dajes mlekari Lazar Blace, jos ako imas nekog ko te ne simpatise mnogo, a radi u mlekari i vodu ce da ti pisu samo da ti ne daju da zaradis...meni je izaslo mleko ovako.1050 litra na .masna jed 3.7 . 32 dinara sa pdv. to je za 15 dana..neznam samo kako moze nema voda a 3.koma 4 jedu detelinu i koncetrat.