Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

Nije valjda da ima onih koji nasedaju na te pretnje???? I nije valjda da se time sluze?!!!::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::

Kako da ne. Moj suraku koji je presao u Imlek su rekli - ako hoces dug nazad vrati se pa cemo placati.
I to su radili po celoj Macvi, Posavini, Tamnavi. Zna li neko jos nesto o tome?

dajem mleko mlekari lazar i stvarno sam zadovoljan sa cenom i sa placanjem i nemam nikakvih problema sto se masnoce tice evo za drugi kvartal decembra meseca imao sam za 16 dana 3408 l i primio sam 139825,32 sto iznosi po litru 41.02din.

igo pa koliko ti ti krava muzes kad imas tolko mleko .?ti mora da stala kuca kuca stala.svarno dobra cifra za 15 dana posteno. sve pohvale.

Danas u Sapcu strajk radnika mlekare zbog neisplacenih plata ,u najavi radikalnije mere ma sta to znacilo.

Radnicima Sabacke mlekare je sinoc uplacena plata, tako da su oni strajk prekinuli, a sutra su obecali pare proizvodjacima... Inace sada ce se birati novo rukovodstvo mlekare... To je ono glavno sa jucerasnjeg sastanka... I da rekli kao da ce uplate ubuduce ici redovno, sad koliko ce to biti tacno ostaje da vidimo...

Hvala ti na obaveštenju, biće dobro ako bude tako.

- - - - - - - - - -

Ništa od obećanja da će Šapčani danas uplatiti. Zvao sam ih kažu kao sutra će, ali mislim da od toga nema ništa, pukli su skroz.. :udri:

Pozdrav dobri ljudi!
Sta sve necu procitati.Nemojte mi zameriti,ali u dilemi sam.Vidim svakakve tvdrnje,citam svasta.Spreman sam da investiram u ozbiljnu proizvodnju mleka i sve ide ka tome i lepoj farmi od 50 tak krava.
Planiram saradnju sa Imlekom.Ipak su oni najveci,cvrsti ugovori i ostalo.Ipak,imam i dilemu.Ozbiljnu,kad procitam sve ovo.
Najlepse vas molim da mi kazete vasa iskustva sa radnicima i sefovima sirovine u Imleku.Cuo sam da ima mladih i strucnih ljudi koji znaju svoj posao,da pojedinci nece ni na telefon da se jave.....ukratko kod nekih moze sve,kod nekih nista.Kako ne bi dolazio u iskusenje da zivotnu ustedjevinu mukotrpnu zaradjenu bacam u vetar i davim nekog iz sirovine,ocekujem vasa iskrena zapazanja.
Hvala najlepse i zivi bili!

Nazad
Vrh