Zmaj 151
Član
Ljudi jel nekom legla uplata ovih dana od sabacke mlekare meni nisu uplatili ceo prosli mesec rate od novembra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zeko odakle si,ja sam iz okoline Ja.,u mom selu oni ne dolaze koliko je potrebno da imam litara da bi dosli u mom selu???u zavisnosi od kolicine i masne jedinice naravno., cena je od 28 do 45 din/kg bez premije ... sto se tice isplate meggle isplacuje u roku.
Zeko odakle si,ja sam iz okoline Ja.,u mom selu oni ne dolaze koliko je potrebno da imam litara da bi dosli u mom selu???
Jel otkupluje mlekara Muza iz Deca kod vas ? Kod nas su skoro dolazili i nudili da otkupljuju, nudili su cenu od cini mi se 36 din bez premije ?Kod nas je cena podignuta za 3 dinara.Imamo tri mlekare u selu i sve su podigle.U pitanju su privatne mlekare a Šabačka i Imlek su otišle u toplije krajeve zbog svog veoma korektnog odnosa prema ovdašnjim proizvođačima.
Zeko odakle si,ja sam iz okoline Ja.,u mom selu oni ne dolaze koliko je potrebno da imam litara da bi dosli u mom selu???
Ti si iz Glogovca,znaci meggle najbolje placa,ok videcu,ovi iz mog sela i koji imaju vece kolicine daju onom Banetu sa onim belim kombijem starim Zastavinim ali on daje najmanju cenu.Hvala