Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

Ljudi jel nekom legla uplata ovih dana od sabacke mlekare meni nisu uplatili ceo prosli mesec rate od novembra

svaka vam cast kakve cene imate,mi imamo definitivno naj goru cenu u drzavi 29 i nesto sitno,bez premije.cist bezobrazluk,toliko od imleka

u zavisnosi od kolicine i masne jedinice naravno., cena je od 28 do 45 din/kg bez premije ... sto se tice isplate meggle isplacuje u roku.

Колико сам ја начуо ускоро следи појефтињење млека за 2 дин. по1л. видећемо шта је истина , време ће показати.

Kod nas je cena podignuta za 3 dinara.Imamo tri mlekare u selu i sve su podigle.U pitanju su privatne mlekare a Šabačka i Imlek su otišle u toplije krajeve zbog svog veoma korektnog odnosa prema ovdašnjim proizvođačima.

Kod nas je cena podignuta za 3 dinara.Imamo tri mlekare u selu i sve su podigle.U pitanju su privatne mlekare a Šabačka i Imlek su otišle u toplije krajeve zbog svog veoma korektnog odnosa prema ovdašnjim proizvođačima.
Jel otkupluje mlekara Muza iz Deca kod vas ? Kod nas su skoro dolazili i nudili da otkupljuju, nudili su cenu od cini mi se 36 din bez premije ?

Ti si iz Glogovca,znaci meggle najbolje placa,ok videcu,ovi iz mog sela i koji imaju vece kolicine daju onom Banetu sa onim belim kombijem starim Zastavinim ali on daje najmanju cenu.Hvala

Ti si iz Glogovca,znaci meggle najbolje placa,ok videcu,ovi iz mog sela i koji imaju vece kolicine daju onom Banetu sa onim belim kombijem starim Zastavinim ali on daje najmanju cenu.Hvala

ne nisam iz glogovca. U sustini svi placaju isto ili bolje reci slicno. Ali jedina razlika je u nacinu isplate., kod ostalih se ceka i po par meseci za novac, neki ga nikad i ne dobiju, uz to smanjuju masnu jedinicu i rade jos kakve prevare... Dok meggle placa tacno na vreme, bez malverzacija., jednom recju pouzdani su

Nazad
Vrh