Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

dali radi neko sa šabačkom mlekarom dali plaćaju redovno,kakvi su za saradnju?meni imlek plaća uvek krajem meseca imam račun u vojvođanskoj banci,a ko ima račun u komercijalnoj 15-20 ranije.ne znam zbog čega možda im je neki direktor dao keš da ih favorizuje bi da prešli kod njih u banku,dali neko zna za to kašnjenje u pojedinim bankama?

ja sam imao racun ranije u agro banci i imao sam to kasnjenje prilikom isplate mleka, posle su mi rekli da je imleku maticna banka komercijalna i da je najbolje da predjem u nju, pa sam ja otvorio racun u komercijalnoj na koji mi imlek uplacuje mleko i pare lezu 15-18 retko kad 19-og u mesecu, a racun u agrobanci mi je ostao i njega koristim za RPG i tu mi drzava uplacuje povracaje i subvencije :ppozdrav:

a sto nas u sjenici dave mlekare, mleko 4,2mm meni placa mlekara Milkop raska 27,80din.uzas ali bolje je i to od onih 17,60din koliko je bilo prosle godine.

Ja imam cenu 26,40 din/L, ali jos vece je problem sto mlekara kasni 2 meseca sa parama, sada mi vec 23 dana nisu uplatili nista. A isplate bi trebalo da idu na svakih 15 dana

Cena sirovog mleka kod mene je 39din sa premijom, otkupljuje IMLEK i nikakvih problema nemam sa njima. EXTRA sam klasa uvek 20k. bakterija masnoca 4.2, proteini 3.40, suve materije 8.75! isplacuju redovno dolaze po mleko svaki drugi dan, cena nije neka ali nije strasno za sada. nije mi jasno samo kako trpite tu cenu manju od 30din po litri mleka :sta:

Nazad
Vrh