Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

ne jednom mesecno za proteine nznm tacno masnoca 4,3-4,8 proteini i I don't no to znaaa mama bolje recicu ti sutra prekosutraa ! oko 240l na dva dana kada dolazi kamion za melko ! na dan oko 120l ali oko 30l mi ode na pojenje teladi znaci oko 260l do 270l prosek na dva dana zadovaljnn ali zena je jos uvek mala kakva treba da bude makar 38 do 40 dali se slazete ?

Ako bi gledali po svemu koliko je šta poskupelo mleko bi trebalo do sada da košta 200 dinara litar po nekom realnom osnovu.Nekada je bio litar mleka jednak ceni dva litra dizela a sada da mogu za đabe da ga uzmu e pa neće da može.

isplata po novom cenovniku ce tek da nastupi za mleko iz novembra meseca, znaci pare negde oko 18og decembra ili mozda gresim :sta:

cika_jova je napisao(la):
isplata po novom cenovniku ce tek da nastupi za mleko iz novembra meseca, znaci pare negde oko 18og decembra ili mozda gresim :sta:
onda je nemoguće 32,5din kako nikolas kaže još u imleku

javice kakva mu je hemija mleka, pa ce se to lako izracunati, tu litrazu i ja imam, ali

cika_jova je napisao(la):
placeno mleko za oktobar cena 28.077 , extra klasa, 3.19 PJ, 3.98 MM

a 32.5 nam je projekcija za novembarsku isplatu, ako sve bude ok, mozda i on cilja na tu cenu za novembarsko mleko :sta:

u leskovacku mlekaru novembarsko mleko 30 din.preko 100l dnevno i 4 m.m
Preneki dan dobili cenovnik

zorane neznam samo ko je lud da diže kredit na krave jer u srbiji se nikad nezna šta može da bude svi znamo šta je bilo pre nekoliko godina kad su ljudi iz banata digli kredit za krave pa cena mleka pala a treba vraćati kredit onda su nakupci kupovali te krave za male pare čak je bilo i samoubistva tih što su digli kredit tako da je to kod nas još mačka u džaku

Ne, davace drzava, tj poreski obveznici a pojedinci ce preko svojih firmi ta grla prodavati drzavi uz adekvatnu proviziju... Kako samo muzu i driblaju ovaj narod pa to je cudo jedno... Izvinjavam se sto sam skrenuo sam teme, necu se ljutiti ako post bude izbrisan

Nazad
Vrh