čisto sumnjam da će se neko zezati sa njima jer na ovu cenu kukuruza žita i ostalog lakše je to prodati nego se bakćati sa kravamacika_jova je napisao(la):sto rece jedan moj komsija davace oni krave dzabe ljudima samo ako hoce da ih drze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
čisto sumnjam da će se neko zezati sa njima jer na ovu cenu kukuruza žita i ostalog lakše je to prodati nego se bakćati sa kravamacika_jova je napisao(la):sto rece jedan moj komsija davace oni krave dzabe ljudima samo ako hoce da ih drze
baš tako ko preživi neka pričaZoran Kostović je napisao(la):Moje je mišljenje da će posle još jednog povećanja cena sirovog mleka na otprilike 35 do 40 din/l doći do nagle potrežnje a samim tim i povećanja cena junica i krava. Mi smo takav narod, brzo zaboravljamo. Kod nas već ima ljudi koji planiraju da ponovo drže krave.
Na tom uvozu će neko debelo profitirati. Živi-bili pa videli.
U pitanju je privatna firma RING MILK,koja to nase mleko dalje preprodaje izmedju ostalih cak i Kikindskoj mlekari,koja vec ima 2 otkupna mesta u N.Beceju.Danas sam dobio za II polovinu novembra.csaba je napisao(la):Farmer Bob Koji Mlekara kupi mleko od tebe?
Kod nas najveća cena je 26 din/l + premija
csaba je napisao(la):Farmer Bob Koji Mlekara kupi mleko od tebe?
Kod nas najveća cena je 26 din/l + premija
kifler je napisao(la):Kod nas cena sirovog mleka sa 4mj 29,5 dinara + svaki 100 litara dinar stimulacije po litru!![]()