Kolika je cena sirovog mleka kod vas ?

cika_jova je napisao(la):
sto rece jedan moj komsija davace oni krave dzabe ljudima samo ako hoce da ih drze
čisto sumnjam da će se neko zezati sa njima jer na ovu cenu kukuruza žita i ostalog lakše je to prodati nego se bakćati sa kravama

Moje je mišljenje da će posle još jednog povećanja cena sirovog mleka na otprilike 35 do 40 din/l doći do nagle potrežnje a samim tim i povećanja cena junica i krava. Mi smo takav narod, brzo zaboravljamo. Kod nas već ima ljudi koji planiraju da ponovo drže krave.
Na tom uvozu će neko debelo profitirati. Živi-bili pa videli.

Zoran Kostović je napisao(la):
Moje je mišljenje da će posle još jednog povećanja cena sirovog mleka na otprilike 35 do 40 din/l doći do nagle potrežnje a samim tim i povećanja cena junica i krava. Mi smo takav narod, brzo zaboravljamo. Kod nas već ima ljudi koji planiraju da ponovo drže krave.
Na tom uvozu će neko debelo profitirati. Živi-bili pa videli.
baš tako ko preživi neka priča

U pravu je moj imenjak-zadnja rečenica ti je ::svaka cast::
Baš me ibteresuje na koji način će nas zajebati a da to već nismo iskusili,jedino ako dele za dž....

ljudi pisite kako se krece cena mleka u vasem kraju
kod mene jos uvek 27din 4%mm a predajem oko 90 litra dnevno

Kod mene daju 19,5 din. Zato ja pravim sir. On mi se vise isplati. Moj komsija koji prodaje sirovo mleko polako rasprodaje krave jer mu se ne isplati. :nono:

csaba je napisao(la):
Farmer Bob Koji Mlekara kupi mleko od tebe?

Kod nas najveća cena je 26 din/l + premija
U pitanju je privatna firma RING MILK,koja to nase mleko dalje preprodaje izmedju ostalih cak i Kikindskoj mlekari,koja vec ima 2 otkupna mesta u N.Beceju.Danas sam dobio za II polovinu novembra. ::novac::

Kod nas cena sirovog mleka sa 4mj 29,5 dinara + svaki 100 litara dinar stimulacije po litru! :D

jel redovno placaju?od kad otkupljuju kod vas,sta bi sa onom kovinskom mlekarom?i kao sto kaze mims ovde je red da se svaki novi clan predstavi...

Nazad
Vrh