MilanM
Član
Nisam osolio, to sam zaboravioJesi li im to osolio Milane? Pretpostavljam da bolje jedu praškastu hranu ako je slanaMoje danas 6 jaja, juče 5. Iznenađuje me da tako dobro nose s obzirom na hladnoću.
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam osolio, to sam zaboravioJesi li im to osolio Milane? Pretpostavljam da bolje jedu praškastu hranu ako je slanaMoje danas 6 jaja, juče 5. Iznenađuje me da tako dobro nose s obzirom na hladnoću.
Obilazim svaki drugi dan. Nije se do sada desilo da se jaja smrznu. Neke koke nose kasno popodene pa se ostala jaja greju. Ali da, generalno preko noći su jaja na hladnom.A vi ih ne obilazite svaki dan? Pazi da se jaja ne posmrzavaju i ne popucaju dok stoje po mrazu, ukoliko noće u kokošinjcu.
U nedelju su ceo dan bile puštene i do popodne su snele 14 jaja.Jutros smo dobili deset jaja za dva dana a očekujemo da su snele popodne još neko. Sutra idemo da vidimo šta su nam spremile....
Koliko vidim, ti nisi čak ni to napisao....Tema gubi smisao, ako samo pricamo ko koliko sakupi jaja i tako iz dana u dan.
Koliko vidim, ti nisi čak ni to napisao....
Zapravo, nisi ništa napisao...
Bitno je da si nešto "zapazio", pa ti smeta.....
Evo i ja da se priključim Temi, moje koke trenutno ne nose jaja, ali zato Petao nosi, i to 2 komada, ali ih ne ostavlja !!!!
Jesi srećan?