Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali uvek ima izuzetaka,komso.Talijanka mi voda po dvoristu 11 pilica.Jednostavno,sve selekcionisane rase,pogotovo lake sto kazes,gotovo da nemaju instikta za lezenjem.Najbolje su domace kokoske po tom pitanju.Medjutim,svako pravilo ipak ima izuzetaka,ali veoma retko.lake rase se neraskvocavaju talijanka lenghorn.....
U Kovačici i Padini mogu da se nabave jednodnevni( i stariji) pilići ove rase. Veoma je hvale. Ne zahteva posebne uslove, dosta je krupna, i solidno nosi.Jel gaji neko mađarsku žutu kokoš....to je mađarska stara rasa, koliko čitam idealna za dvorište
Dole im je beton pa se bojim da im nije hladno.@goja71 ja bi ugasio sijalicu i izbaciobi ovi kartoni veliki su ti pilići,moji su 1mesec i nemaju ništa ni sijalica ni kartoni samo dole zemlja da es kupaju u njoj.pusti piliće i pazi da neizađu ili da ih nešto nepodavi lepo im obezbedi.
Čuo sam da može piljevina ali da se često menja. I ja hoću da stavim piljevinu.E da takodje sam zaboravio da pitam i to da li mogu da kao podlogu u kokosinjcu stavim piljevinu?
Pozdrav svima i nadam se odgovorima