Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio sam ih od Nese iz Niske banje. A sto se alki tice nemam pojma, niti sam gledao niti me interesuje, bitno da mi se koke i pevac svidjaju, jer sam ih kupio za moj merak, a ne da se hvalim kako su alkirane.joks od kog si ih nabavio ove tvoje vijandote čije alke nose
Evo mojih koka koje su jedva docekale pa da se malo prsetaju dvoristem
A petlovi se odmah bacili na posao
po moje a ti kako hoćeš,prva koja se izleze sa pilićima izbacije da bude posebno,hoće jedna drugoj da ubiju piliće a i one ima da se bijuMirko_zr...pa to je patuljasta koka... cirka... zato je pod jednom 9,a pod drugom 7jaja.... bas su male... i bice jako zbunjene kad budu vodile pilice velikih kokaznas kako... prvo sam nalegao jednu... pa je 3dana druga podnosila pod nju i legla na gnezdaru sa njom... izbacio sam te podnoske i nastavile su obe da leze.. u nedelju sam u drugu gnezdaru ubacio 7 jaja, i ova druga je presla na tu gnezdaru... i sad lezi vec treci dansto se tice temperamenta... patuljaste koke su jos zivahnije od domacih... ne mozes im prici na metar od gnezdare,odmah skoce sa jaja i onda se nakostrese i gledaju sta ja radim(domaca kokos kljuca i "rezi",ali ne ustaje) a brine me da ako ih razdvojim,posle necu moci da ih sastavim.. ne znam dal da stavim neku pregradu izmedju... ili da poklopim drugu gajbicom kad se ova bude izlegala...