Srki pajce
Novajlija
Zar je moguce da niko nije imao kokicu sa krvavim izmetom,pa niko mi ne daje neki savet ili su svi iskusni clanovi odsutni sa foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar je moguce da niko nije imao kokicu sa krvavim izmetom,pa niko mi ne daje neki savet ili su svi iskusni clanovi odsutni sa foruma
U svakom slucaju promeni hranu i ako se nastavi krvarenje obrati se veterinaru.
Pozdrav,da li moze mala pomoc,kupio sam 20 koki iznosenih koka nosilja za svoje potrebe.Receno mi je da su koke stare godinu dana.Kad sam ih prebacio u svoj objekat nosile su jos nedelju dana i to veoma slabo i onda potpuno prestale.Od tada je proslo sedam nedelja.Hranim ih sve vreme kupovnim koncentartom za koke nosilje i ustelio sam im svetlosni rezim na 14 sati,pa me interesuje ako sam im slucajno izazvao prinudno mitarenje koliko to moze da traje i da li je moguce da one nikad vise ne pronesu?
Hvala,svakako da jesiZa sirće znam da se stavlja 300ml. u 10litara vode kod tovnih pilića da bi im razredilo krv,da nebi doziveli infArkt.Za koke neznam koja je količina u pitanju.Nadam se da sam ti na neki način pomogao
Hvala druze,a jel te trave ima svuda da se ubere,jer moram i to probati,imam dosta problema sa uginucem,dajem im sad vitamine i lek protiv glista,jer sam nosio koku kod veterinara i pronasao joj je glista u creva i on kaze da i one mogu praviti problema kokicama i hvala jos jednomSirće izbegavaj kod nosilja zato što utiče na ljusku jajeta (postaje meka a mišovkinja je vrsta trave...
ovaj recept sa travom pomogao je i kod pataka kako tovnih tako i domaćih
Ja sam travu davao saqmo ujutru pred glavni obrok onako odoka koliko može da stane u hranilicu a koncentrat obavezno staviš pre tako da kad travu pojedu odmah mogu da nastave jelo...
probaj da urediš provetravanje ja sam stavio još jedan ventilator pa im je sada prijatnije
bilo koja meka trava bilo kojaHvala druze,a jel te trave ima svuda da se ubere,jer moram i to probati,imam dosta problema sa uginucem,dajem im sad vitamine i lek protiv glista,jer sam nosio koku kod veterinara i pronasao joj je glista u creva i on kaze da i one mogu praviti problema kokicama i hvala jos jednom