vladale.rs
Član
Ako imaš ispust,dvorište itd...pustiih neka čeprkaju.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hrana i smanjiti svetlost u prostoriji u kojoj se nalaze.Molim vas za savet. Imamo 30ak koka nosilja, slobodno šetaju u zatvorenom prostoru, nekad su bile na farmi u kavezima. U poslednjih mesec dana javlja se kanibalizam među njima (jedna drugoj kljucaju zadnjicu), davali smo kanistop, malo se situacija popravila ali se vratilo sve na staro. Šta uraditi?
Koristi li neko Super Sivi? imam 40 kokica nosilja ( imaju oko 25 nedelja), do sada sam im davao potpunu smesu dok nisu pronele, a sada bi posto imam svoje zito i kukuruz presao na Super Sivi. U kom bi odnosu trebao ici sa kukuruzom, zitom i Super Sivim, nesto sam gledao po internetu, preporucuje se kukuruz 50%, zito 10 % i Super Sivi 40%. Mogu li odmah predji ili moram postepeno? U pitanju je isti proizvodjac hrane.
Preporuka za super koji se prodaje kod mene je dodati: 35 kg prekrupe, 5 kg jecma ili psenice i 5 kg stocnoga brasna.
@Dule
Jel to na dzak od 10 ili 20 kg?