toni velja
Član
Evo moje koke 17 ned.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
16 ned 9 17 ned 10
18 ned 11 19 ned 12
20 ned 13 21 ned 14
22 ned 15 22 ned 16 do kraj ..debikirane izvrseno 13 den.
Ubaci jednu crvenu infra sijalicu, podices nesto temperaturu a neces zeznuti svetlosni program.
mislim da im cena oko 500 do 550 dinara zavisi od destinacije jer na vecu kolicinu oni dopremaju kupcu
Reci mi druze koje su rase kokice i koliko mogu videti prelepo izgledaju?Gde su kupljene ili su tvoja proizvodnja i koliko je placeno po komadu?Evo moje koke 17 ned.
Samo kad je krenulo.Bice tu 100% ja ti garantujem
da pozelim svima sretnu novu godinu, da je plodna i rodna...
i da se pohvalim 01.01.2013 imao ravno 50%...
Kolega srecna ti nova,sve najbolje!Ja mesecima citam ove poruke i procitah stivo bogami podugacko.E danas me je sin registrovao (posto sam ja smotana za ove novotarije) ali ucim.I ja sam slicno prosla sa kokama ali evo da te utesim.Juce sam racunala sve troskove i zaradu i posle 9 meseci mogu ti reci da sam zadovoljna.Iako sam cekala dva meseca da pronesu,platila ih 36000,kaveze 9000 (polovne) uspela sam od zarade da vratim ulozeno i zaradila sam 4000 dinara.Mesecno dam 9000dinara za hranu dobijem 18-19.Trenutno fino nose,jedan period (kad je ono zahladilo)smanjile su nosivost na 35-6 jaja a sada nose 52-53 jaja dnevno.Imam 59 koka jedna je crkla ne znam,mislim da se zaglavila.I da se pohvalim i ja 02.01.2013 dobila sam prinovu jedno,belo,zensko jarence!