RUŠKA
Član
Hvala na odgovoru,bas sam se dvoumila jer neko kaže da treba da imaju pevac,dok drugi tvrde da nosilje treba gajiti bez pevca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav... Dobio sam od jednog prijatelja 50-ak koka nosilja (crvene boje) stare oko godinu dana. Sad me interesuje kako da razlikujem koke od pjetlova? jer ima par komada koje imaju ostruge-mamuze ili kako li se vec to zove. A primijetio sam da je kod nekih cini mi se to pocelo da raste. Je li to kod nosilja normalno ili su to pjetlovi?
Petlovi imaju veće kreste.
Petlovi gaze kokoške.
Petlovi kukuriču.
Imam u planu uzeti ove u N.Sadu jednodnevne rasne pilice,za pocetak 100-ak,iskljucivo za eko proizvodnju jaja,znaci slobodno kretanje i tako redom,pa me interesuje kako od takvih jednodnevnih pilica do dobrih domacih koka nosilja od prvog dana sto se tice ishrane,objekta i drugih neophodnih stvari za ovakvo drzanje?
Hvala
Sve što te interesuje pitaj na p.p.ONo što znam rećiću ti ali moraš biti konkretan.Spreman sam da se dosta namucim,procitao sam veci dio onog sto je napisano i onda ako ima neko raspolozan da neke smjernice u onom sto sam pitao,
hvala.
Kako se resiti koka nosilja koje su se iznosile,nisam proizvodjac al me interesuje ta problematika ako budem teo da se bavim tom proizvodnjom?