kanački
Član
Ona mi je supervizor za sve
Ona i macak, samo se macak negde zaglavio u snegu.
Ona i macak, samo se macak negde zaglavio u snegu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takav pas i treba da bude, teritorijalan, čuva i pazi svoju teritoriju. Zlo bi bilo da je takav na ulici, prema drugima van svog prostora to niko ne bi mogao da izkontroliše.
Meni je drugar iz Prokuplja poslao terijera muškog jesenas i sad pred novu godinu ženku,imaju strašnu zajedničku rutinu ,pre dve nedelje ubili odraslu ženku CC doduše stvarno je bila mirna ali nisam očekivao da ta dva mala sinhronizovanim napadima ubiju nju veliku,došlo mi da ih povešama odmah.Moja kerusa kada se ostenila ostavio sam kuce, posle nekog vremena sam je sterilizovao i od onda je pocela da davi i tuce to njeno kuce. Danima budu ok , jedu iz istog tanjira i kad joj dune samo sto ga ne udavi. Da li to njeno ponasanje moze da bude zbog sterilizacije ?
Sad je vec neko vreme sama i planiram da uzmem kuce terijera, samo ne nzma da ali zenkicu ili muzjaka, sta mi je pametnije ?