AcA OPEL
Član
Jel taj SOP zenka ili muzjak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpisujem za staforda!zcurcic ja bih vam dao predlog i ako znam da ce svi da skoce protiv mog predloga naime slobodno uzmite kuce pit bula ili staforda kad nauci na decu(odrastace verovatno sa njima) imace prijatelja i cuvara od kojeg nema bolji.Da nepricam napamet mozete doci kod mene da se uverite kakav je moj pit Bogar sa decom ja mislim kad bi neko pokusao da naudi mojoj deci ovaj bi ga pojeo bukvalno.Jos neznam da postavljam slike na forum ali bice obecavam .Jos bi dodao da je pogresno zatvarati pse u boksove a jos gore ih vezivati slobodan pas je srecan pas i onda mora biti i vlasnik srecan i zadovoljan psom
Jel imate kakvog iskustva sa odgojem i vaspitanjem pasa?Pitanje za kolege. Uzeli bismo na proleće deci jedno kuče. Zanima me šta bi nam preporučili za decu 7 i 4 godine imaju, i za pristojno dvorište 20 ari? Mislio sam da im uzmem japansku akitu, ali mi sestra kaže da nisu baš za decu.
Najverovatnije DODŽ.