milovan vrsac
Član
Ja imam jednog karabasa,strasan je pas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj ima 3 godine i dan danas radi sve to sto i tvoj. Nemiran je,kad ga pustim iz boksa samo trci po dvoristu bez prestanka. Inace i kad je pusten i zatvoren po ceo dan juri svoj rep da ugrize i kad ga ugrize vrti se u krug tako sa repom u ustima dok ga ne ispusti i onda jovo nanovo. Po ceo dan tako.Imam nemackog ovcara starog 8.5 meseci i jednog matorog od 12 godina. Ovaj mladi mi pravi haos, ne secam se da je bilo toliko problema sa ovim matorim kad sam ga dobio od pokojnog dede. Preko dana je miran i spava, zalaje samo kad neko udje u dvoriste ili vidi neku macku. Ali nocu je strasan, prvo laje kao sumanut dok ne pustim iz boksa (dimenzija 10x6), a kada je pusten u toku noci napravi dosta stete. Razvlaci svasta po dvoristu nesto samo nosi nesto uspe i da polomi, majci sve saksije izvrnuo i par njih polomio. Trudim se svako popodne da mu posvetim sto vise paznje da se poigram i pomazim sa njim, a cesto ga i prosetam par km. Za lopticu nije zainteresovan uopste npr, bacim mu lopticu ona samo prodje pored njega. Dok ovaj matori oboza lopticu. Cesto ih pustam zajedno nocu, stari je miran spava ispod jedne terase dok ga ne probudi neka macka ili prolaznik, a mladi kao iz dosade celu noc tumara po dvoristu i pravi stetu.
Jel postoji neko resenje da sto pre prebrodi ovu fazu ?? Inace ce moji da izbace i mene i njega iz dvorista