ivan610988
Član
Naravno, pa ja drzim labradore. Ni jedna, kako ti kazes "novokomponovana" rasa pasa nije dovoljno psihicki stabilna, niti mentalo ni priblizno dorasla nekim starijim rasama(da ne nabrajam sad, svi znamo na sta mislim). Samo sam hteo da kazem da po onome sto sam do sad video, naglasavam video! ne cuo, zakljucio da SOP ima potencijala da bude dobar pas cuvar. Naravno na kristalisanju i priznavanju rase ima jos dosta da se radi i treba da prodje dosta godina da sve to bude kako treba. Ali sve u svemu, nije nimalo los pas, u svakom pogledu, to mora priznati svako ko je dolazio u kontakt sa njime.
Zamolio bih moderatore da ako moze, otvore, i ovu prepisku prebace u za to odgovarajucu temu. Jer ovo nije tema za ovakvo nesto, vec za predstavljanje svojih ljubimaca. A smatram da ne bi bilo lose, da na forumu bude neka opsta tema o kinologiji, gde mozemo da razmenimo iskustva i podelimo savete onima koji to zele. Hvala
Mislim kad moze da se smara o totalno nebitnim stvarima tipa politikA. Ne bi skodila ni jedna ovako korisna tema i ako nema bas veze sa poljoprivredom.
Post je spojen: [time]1297180422[/time]
_________________________________________________Zamolio bih moderatore da ako moze, otvore, i ovu prepisku prebace u za to odgovarajucu temu. Jer ovo nije tema za ovakvo nesto, vec za predstavljanje svojih ljubimaca. A smatram da ne bi bilo lose, da na forumu bude neka opsta tema o kinologiji, gde mozemo da razmenimo iskustva i podelimo savete onima koji to zele. Hvala
Post je spojen: [time]1297205777[/time]
_________________________________________________Mislim kad moze da se smara o totalno nebitnim stvarima tipa politikA. Ne bi skodila ni jedna ovako korisna tema i ako nema bas veze sa poljoprivredom.