Koju rasu pasa imate ili volite

A gde je tema Ovcarski psi dresura ? Imao sam tamo sliku mog Pulina.

Moj Žućo-posavski gonič

317jfxu.jpg

ivan610988 je napisao(la):
Rabadzija je napisao(la):
Bane Ivanov,
i ja sam se tako smejao do jednog dana kad je hteo ne da me ujede vec da me pojede.Zavrsio je prvo on a posle i ja sa dobermanima.
Imam crne vucjake muzjaka i zenku

.....a svaki pas cezne da jednog dana postane VUCJAK........

Odakle? Koje linije?
Muskog sam kupio tu u Subotici a zenku sam uzeo u Kuli kaze covek da je neka linija iz Bgd MUP-a, a po fenotipu su totalno razliciti
Muzjak ni nema taj sedeci stav kao vucjaci dok je zenka tog tipa negde sam video sliku u nekom katalogu da ima neka Hrvatska pasmina ili podpasmina crnog ovcara
Neznam,mogu ti pisati po pedigreu sta pise ako te inetersuje
Muzjak je kod mene a zenka kod majke i zenka je mnogo agresivnija
Je.i ga takve su zenske :sta:

Evo mog Pulina

24lu0ps.jpg

Post je spojen: [time]1292584978[/time]

ivan610988 je napisao(la):
Bane Ivanov,
i ja sam se tako smejao do jednog dana kad je hteo ne da me ujede vec da me pojede.Zavrsio je prvo on a posle i ja sa dobermanima.
Imam crne vucjake muzjaka i zenku

.....a svaki pas cezne da jednog dana postane VUCJAK........

Odakle? Koje linije?
Muskog sam kupio tu u Subotici a zenku sam uzeo u Kuli kaze covek da je neka linija iz Bgd MUP-a, a po fenotipu su totalno razliciti
Muzjak ni nema taj sedeci stav kao vucjaci dok je zenka tog tipa negde sam video sliku u nekom katalogu da ima neka Hrvatska pasmina ili podpasmina crnog ovcara
Neznam,mogu ti pisati po pedigreu sta pise ako te inetersuje
Muzjak je kod mene a zenka kod majke i zenka je mnogo agresivnija
Je.i ga takve su zenske :sta:

Ne bi bilo lose, ako te ne mrzi. Imena odgajivacnica i linije malo u nazad, roditelji i praroditelji. I neka slika ako moze. :ppozdrav:

bosanac , kad bi me slusali o tac i baba bio bi odlican ovako je vise vezan nago sto je sa ovcama .Baba mu prica price kao da je covek pa je ne slusa . Posle otac nece ni da ga pusti s lanca, a mene slusa ali moram da pazim jer su i ovce naopake pa se rastrce na 100 strana . Uglavnom me nekad prijatno iznenadi , nekad me nervira ali uglavnom sam zadovoljan kad je sa ovcama.

Sumadinac,
Pulin je najbolja rasa na svetu a ovaj tvoj je slatkis ali vidi se da je nemirko :D
Pozzzzzzzzzzz

Malac je bruka,a karakter vrhunski.Morao sam da ga dam za parenje,al bolje i to nego 400e za parenje. :D
Inace je kuja vrhunskog porekla,i daje dobre stence.Ostenila 12kom,na carski rez.

Ne bi bilo lose, ako te ne mrzi. Imena odgajivacnica i linije malo u nazad, roditelji i praroditelji. I neka slika ako moze. :ppozdrav:
[/quote]

Ivane,
je.. ga ne mogu da pronadjem pedigree ....... :zli: :zli: :zli: :zli:
slike cu danas staviti
Pozdrav

Nikola.KV je napisao(la):
Malac je bruka,a karakter vrhunski.Morao sam da ga dam za parenje,al bolje i to nego 400e za parenje. :D
Inace je kuja vrhunskog porekla,i daje dobre stence.Ostenila 12kom,na carski rez.

Mozda bolje da si dao pare za parenje, a njega da si ostavio. Sa kojim kerom si ga pario?

Ja sam dobio gratis stene sarenog dodz-a :D prezadovoljan njime! Hvata pacove, laje cak i na mene dok se ne uveri da sam ja, ne dira zivinu, ma :D :D :D
Post je spojen: [time]1292850117[/time]

Post je spojen: [time]1292875362[/time]

Nazad
Vrh