Koju rasu pasa imate ili volite

Evo, svi tri. Labrador ne može više u hribe, jer je u prolječu dobio boreliju, sad mu je dobro, ali godine i bolest napravili su svoje. Sad može šetati jedan sat na dan, više ne.

nasi-psi-foto_10611947_10807500_17625476.jpg

Odg: Mesto za kucne ljubimce

LEPE MACE,DA LI BISTE MOGLI DATI JEDNU OVDE KOD NAS I U SRBOBRAN!!!:haha:

Ovo mace nije ljubimac nego mislovka ,do sad je od avgusta uhvatilo jedno hiljadu .SAmo vidim kad skoci odnese misa ,bilo pod tremom ili napolju

2whph82.jpg

Post je spojen: [time]1290071136[/time]

2hg4tvd.jpg

Post je spojen: [time]1290096704[/time]

Moji pulini su ljubavisali pa sad imam i stenaca :D ...ako nekom treba....poklanjam

i1e4qh.jpg

2hydvtd.jpg

Radivoje da si blizi doaso bi ja po dva

Imam ostrodlake terijere (rupar) zenka mi je skotna al se nije parila sa adekvatnim muzjakom , pa ce mladunci biti mesanci , od istih roditelja imam 2 kom ( brat i sestra ) i jako dobro rade u domacinstvu.
Buduce mladunce rado bi poklonio clanovima foruma koji imaju probleme sa misevima i pacovima :cao:

bi7xpl.jpg

Uvek imam lovačke pse.Najčešće nemce kratkodlake.Ovaj sa slike star je 18.meseci.

Cale hoce da uzme nemca,treba mu za lov a za mene je staford pojam ali trenutno ne mogu da ga zapatim pored dva retrivera! ::namigivanje:: tako da nema nista ni od nemca ni od staforda za sada! :haha:

Bane Ivanov,
i ja sam se tako smejao do jednog dana kad je hteo ne da me ujede vec da me pojede.Zavrsio je prvo on a posle i ja sa dobermanima.
Imam crne vucjake muzjaka i zenku

.....a svaki pas cezne da jednog dana postane VUCJAK........

Rabadzija je napisao(la):
Bane Ivanov,
i ja sam se tako smejao do jednog dana kad je hteo ne da me ujede vec da me pojede.Zavrsio je prvo on a posle i ja sa dobermanima.

Odakle? Koje linije?

Rabadzija je napisao(la):
Bane Ivanov,

Isti slucaj i kod mene imali smo dobermana jednog 5 dogina i bio je dobar i sve ok i jednog dana skoci na babu ujede je za ruku maleten joj sve zube zario u meso i ajde tat mislio nije hteo mozda baba nesto uradila i napadne mog tatu ujede ga za list isto zarije zube i zavrsio je karijeru kod nas isti slucaj !

Nazad
Vrh