Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za koji traktor ?
Ja bas trazim noviji tip sa prednjom vucom, znas da li ima neko da prodaje ??kod mene nema nijedan imt577stari tip ima samo novi i to su duplaci
kod mene nema nijedan imt577stari tip ima samo novi i to su duplaci
za masine trenutno ili ne... I stvarno mislim da su cene preterane,ali generalno gledano traktori su mnogo trazeniji sad nego pre nekoliko godina bar u mom kraju,da ne pricam da je prosle godine kupljeno 10 traktora u okolini.. Ja sam jurio mesec dana sa oglasa na oglas i potrosio dobre pare za gorivo neznam ni sam koliko puta sam menjao odluku sta cu da kupim i nista nije bilo kako treba... I jednom odlucim da odem do Smederevse palanke na onaj vasar i razgledam malo traktore i nadjem jedan 577dv ceni ga covek 10.000e a u ocajnom stanju su gume i ja se tu cenkam sa njim i naidje neki stariji covek i kaze znam ja jedan traktor ali nemam pojma koji tip i marka ali mozete da krenete samnom jer to prodaje moj komsija i taman da me vozite do kuce.. I ja tako i uradim vozim coveka i on podje samnom kod njegovog komsije. Ja cim sam usao video sam traktor i rekoh ovaj ce da odvali cenu da ima da se cesamo.. Ali se mi nekako nadjemo na cenu od 11.750 evra i ni dinar manje,jer traktor nije imao akumulatore i anaser... A kombajn sam nasao na isti princip.. Uglavnom nista nisam kupio preko oglasa nego podjem na neki oglas i usput nadjem bolje ili me neko uputi na bolje...