Pancevo, Kovacica, Crepaja ... Ako kupujes traktor ovo se trudi da zaobidjes. Pojavi se traktor jeftiniji za 700 - 1000 evra na oglasima, ako je sve ispravno 100% nema papire. Vec sam to iskusio. Kada se cujes sa njima sve je extra traktor sa papirima... A kada odes krece prica ja sam drugi vlasnik, Prvi vlasnik koji mi je prodao traktor je nazalost preminuo, ali je sve prevedeno na njegovog sina. Zatim odlazimo kod tog coveka a on kao nije kuci. Mobilni nema, zena ne zna gde je itd. A to pokusavanje taje 3-4h. Pa kada provalis da kupujes traktor bez papira onda ti bude zao protracenog vremena i predjenih km da bi video traktor. Ako je cena opet niska, traktor sa papirima nove gume na slikama masina extra, bez ulaganja i sl. Kada odes ukapiras da je to potpuno drugi traktor, pronadjes vareno zvono, celave gume itd. I treca varijanta je kada odes da vidis traktor i taman sto si stigao vlasnik kaze ta je traktor kao prodat pre pola sata, ali da nebude da si dolazio za dz ima isti takav komsija na 5km, tamo odes nadjes neku bataljugu od traktora pa te vodaju dalje da gledas traktore a za tu uslugu ti traze novac. Uglavnom se obilaze neki krsevi ili u malo boljem stanju sa extra visokim cenama, jer je svrha da ti traktori se i ne prodaju da bi sacekali sledeci obilazak novog kupca ili zrtve. Za ovakve usluge su naplacivali od 50-150 eura za dan, a zavisi da li kupis neki krs ili se vratis kuci bez traktora. Ove stvari sam licno iskusio. Moj je savet zaobici ovakva mesta.