Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Traktore ubija suma a ne plug. Cekrk, pretovarena prikolica, ekstremni uslovi, u prevodu, napreze se kardan, napreze se menjac, diferencijali a najvise motor koji se samo pritiska po gasu.Nemaju ljudi danas pare na pretek,a i ti sto imaju sigurno nece da ih spucaju u Zetora starog preko 30 god. koji kostaju po 4 ili cak 5 hiljada evropskih.Ja licno mislim da su ti sto se mesecima vucu po oglasima prenapumpani,znaci treba se dobro cenkati ili zaobici.
I da vam kazem da su mnogo manje izraubovani traktori na jugu srbije nego u vojvodini,samo sto je manja ponuda kod nas na jugu.Znam mnoge traktore koji su stari po 20 god. a imaju po 1000rh ili nesto manje-vise,sto je u vojvodini gotovo nemoguce.
@kukulele,i ja sam komsiji aludirao na tako nesto blize al reko ajd da ne preterujem mozda se naljuti vidim da se bas zagrejao za ovog zetora,nije mu lako razumem ga u potpunosti
ako mi slucajno izleti neki teski krs za povoljne pare pa da ga sredjujem,necu bezati od toga,
Uopste nije merodavno stanje traktora Vojvodina ili centralna Srbija zavisi kako je vlasnik odrzavao masinu traktor koji je neadekvatno odrzavan moze da bude vise izakan sa 2000 rc nego traktor sa 5000 rc koji je adekvatno odrzavan kod savesnog vlasnika.
Isto tako to posmatram. Ako ovaj traktor uzmem za manje od 3500e, i prilikom probe zakljucim da nema ulaganja, ne verujem da cu se uhvatiti za glavu vrlo uskoro. Ukoliko bude potrebna generalna za dve, tri godine (pored toga sto imam malo zemlje), pomiricu se sa tim.Ako te traktor od 60ks iznese do 4500E sa svim ulaganjima s obzirom na cene je dobra investicija.Što se godišta tiče,nema tu pravila,što Sale trče,sve je stvar do samog gazde i održavanja.
Koliko para, toliko muzike..Cena odredjene vrste traktora na tržištu je jedina koja naj više govori o tom proizvodu.Na kraju krajeva to mo je otprilike i vrednost koju imate u datom momentu ako ga želite i prodati.
Kukulele,ja gledam traktore ima godinu dana oko 70 ks,5 ks gore i isto sam primetio sto i ti,jedan traktor na 2 lokacije,naravno prvo na jednom,pa na drugom mestu,
Hehe...Kod nas pa vazi misljenje da traktore ubija plug i svi izbegavaju traktore koji su orali.Vitlo ne kida traktor,ako znas da vitlas.Traktore ubija suma a ne plug. Cekrk, pretovarena prikolica, ekstremni uslovi, u prevodu, napreze se kardan, napreze se menjac, diferencijali a najvise motor koji se samo pritiska po gasu.
Ako ga pravilno agregatiras (sto je u 90% slucajeva u Vojvodini (kada ste vec krenuli sa tom temom)) nema razloga da bude izradjen i izakan. Zadji malo po porodicnim gazdinstvima pa vidi kakve su im masine i traktori. Videces da ljudi koji su domacini nece presiliti traktor. Rusa kada sam prodavao dolazili mi ljudi iz Aleksinca i kao znas sigurno je mnogo radio i naradio se. A palio sam ga da uzore 20 jutara zemlje u jesen i u prolece da to spremi.
Kolega Marko me podseca na jednog naseg clana kad je kupovao traktor pre par godina.