Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ZAsto ne 560, meni je on univerzalan, sve poslove obavljam sa njim...
Nisam mislio na tebe,nego sam uopšteno naveo-i za mene je 560 bio najbolji dok nisam kupio zetora:teži,stabilniji,veća okretnost,5 brzina,manji potrošač,manje bučan-jednostavno je mrcina u odnosu na 560.Jedino mu hidraulika nije precizna kao kod IMT-a.Znam ja kolega za bolje, radim i sa drugim traktorima a mogu i da priustim bolje, ali za sada 560 zadovoljava moje potrebe, i bez problema mi sve odradjuje....
Kukulele, vise ne gledam ni jedan jedini oglas, niti se raspitujem.
Sav moj fokus je usmeren na ovog zetora 5718. Za dva dana idem u Sentu (mozda tek u ponedeljak obzirom da ne mozemo vikendom napraviti kupoprodajni ugovor u sudu) da se uverim u tekst oglasa (da je zaista takav), i, ako Bog da, da bude moj. Vec sam i prevoz obezbedio.
Vec sam video oglas pre nego sto si ga ovde postavio, ali si me potsetio na njega pa mi se upalila sijalica da je to zapravo idealna kupovina za mene.
Video sam oglas na kupujem prodajem da ga prodaje tvoj zemljak iz Kikinde. Koliko je to sada jako? Meni se iskreno ne svidja. Nema one njegove originalnosti, kakva god da je.
Ajd pa da se castimo medjusobno ako obojica pazarimo
Cak sam hteo da te pitam dal imas vremena na dva,tri h da te u subotu pokupim, pa da odemo zajedno do Sente obzirom da si tu blizu i da poznajes Zetora?
Inace, u oglasima ih nikad vise nije bilo. Svaki dan po dva, tri. Ipak, kada nesto resim, ne mogu da cekam
Ne poznajem ja druže tog zetora,samo sam ga video u oglasima.Na slikama lepo izgleda.Da li je on vlasnik.Ako nije onda beži od njega jer suviše lepo izgleda za te pare.
Sto je nemoguce pa kod mene ima sigurno 20 i vise traktora sto im gazde imaju po par lanaca zemlje a imaju traktore ,jednostavno ljudi oce da imaju svoj traktor iprikolicu,pa moj ujak ima 10 lanaca zemlje, traktoru je 7 godina nama 200 sati dao zemlu u arendu a traktor nece da proda.Nemaju ljudi danas pare na pretek,a i ti sto imaju sigurno nece da ih spucaju u Zetora starog preko 30 god. koji kostaju po 4 ili cak 5 hiljada evropskih.Ja licno mislim da su ti sto se mesecima vucu po oglasima prenapumpani,znaci treba se dobro cenkati ili zaobici.
I da vam kazem da su mnogo manje izraubovani traktori na jugu srbije nego u vojvodini,samo sto je manja ponuda kod nas na jugu.Znam mnoge traktore koji su stari po 20 god. a imaju po 1000rh ili nesto manje-vise,sto je u vojvodini gotovo nemoguce.