mindjušar
Član
A što je to bitno,žena,kola,traktor kad pređu 3banke nepita se za godineDobra masina,neka te dobro posluzi.Koje je godiste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što je to bitno,žena,kola,traktor kad pređu 3banke nepita se za godineDobra masina,neka te dobro posluzi.Koje je godiste?
Sasa P,nemoj mi o imt 539 i njegovom najmanje se kvari,optereti ti njega kako treba,podubi plug,spusti tanjiracu koliko god moze u zemlju,nek nosi malo 4-rorednu kukuruznu sejalicu,ali u brdu,rotacionu kosu,silokombajn,pa da vidis kako se 539 brzo zamori,nema on duzinu i tezinu da bi radio kako treba,a to sve nosi 542,barem moj. A da je popularan 539 to jeste. Imam 542 i rakovicu 60 u koju ne ulazim,obradjujem oko 30 hektara,sad je posejano 15 hektara i sve to je uradio samo 542,ekstra mali potrosac i ne zna da stane. Toliko od mene,o ovome se necu javljati vise,jer bezveze rastezem pricu.
24 diska sa celicnim lezajevima ja vucem u brdu sa zetorom 2511 i moj komsa je vuce fergusonom 533.E bas bih volio vidjeti tog 539 koji u brdu vuce 24 diska.
Jesi li ikad vozio 542,on tromiji,pa on ide bas zbog menjaca kao metak.I ovo za tanjiracu,mogu misliti kakvo je to tanjiranje.24 diska sa celicnim lezajevima ja vucem u brdu sa zetorom 2511 i moj komsa je vuce fergusonom 533.
Lakse se vuce od tanjirace 20 diskova sa drvenim lezajevima .
Vi kao da uporedjujete Rakovicu 65 sa IMT 539 kad tako potcenjujete 539. Sta to moze da radi 542 sto ne moze 539? Imaju iste motore 542 je samo tezi i tromiji od 539. Ne kazu dzabe da je 542 najgori traktor koji je napravljen u IMT-u sto nije slucaj sa 539.
Naravno da sam vozio, u transportu je dobar ali za neke ozbiljnije radove trom. Sto se tice tanjiranja ko je vukao tanjiracu da drvenim lezajevima od 20 tanjira i tanjiracu sa metalnim 24 tanjira zna da se ova lakse vuce bez obzira sto ima vise diskova, A sto se tice tanjiranja odlicno jeJesi li ikad vozio 542,on tromiji,pa on ide bas zbog menjaca kao metak.I ovo za tanjiracu,mogu misliti kakvo je to tanjiranje.
Pa valjda colovno.Jesi li ikad vozio 542,on tromiji,pa on ide bas zbog menjaca kao metak.I ovo za tanjiracu,mogu misliti kakvo je to tanjiranje.
E bas bih volio vidjeti tog 539 koji u brdu vuce 24 diska.