Koji traktor koristite?

Moj otac je radio s njim jednu sezonu.Prosle godine je uvezen.Kod nas je radio na oranju,tanjiranju,freziranju i drljacenju.A u Svajcarskoj je vukao samo cisternu za osoku.Cena je oko 38000e ::novac::

zivim u sapcu inace sam rodom iz pejnovica.
Post je spojen: [time]1249163318[/time]
:bravo:

Za sada 542 (1982) i Belarus 892 (200:cool:, a trebao bi još jedan malo veći ali mi trenutno ne daju komšije. ::namigivanje::

Vraco se iz sombora vozio zito i probusila se
Post je spojen: [time]1250446949[/time]
hvala branko rusi su zakon kod nas u selu da nije njih slabo bi se poradilo

Gde je Rastina? Da ne trazim na mapi :sta: Srdacna dobrodoslica za novog clana :cao:

Bice jos slika kolko volis.
Rastina ti je jedno malo selo na severo zapadu backe na samoj madjarskoj granici.Uzmes kartu nadjes Sombor pa severno od sombora ide Gakovo pa Rastina.

Vuko je spremac dok nisam kupio novog.A funkcija duplih tockova je kad sijem repu da bolje utaba zemlju dobijem ravnomernije nicanje.
Post je spojen: [time]1250454530[/time]

dd0u21.jpg

eq7a7b.jpg

14bibq.jpg

23svl21.jpg

presa je kumova
2e4hevc.jpg

a ovo sam danas radio
snnxpx.jpg

2uiucjk.jpg

slika od lani skidanje kukuruza u zrnu
1yju4w.jpg

moja inovacija
szeip3.jpg

2u9tueh.jpg

pravie slike pravih masina
jeste danas je u temi sta ste radili danas rekao da pogadjamo sta smo radili,ja mislio da je spremao i to je daleko da se spremaju beraci a on vec bere ::svaka cast::

Samo sam ga izvuko malo podmazo i u berbu ovih dana treba da ga radim.To sam brao nekom sto drzi krave pa nema vise rane inace kukuruz je pionir stira

Dva staru pedesetku onu sa duplacima i novog 952.A ona druga pedesetka je bratova,oni ostali su iz sela.

Nazad
Vrh