Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
valda meni je reko kad smo bili u vojsci da je bravar.nisam se cuo s njim od vojske.kad sam doso kuci izgubim telefon i sve brojeve klasica.kad ga vidis pitaj ga pozna li djeru ja bio vozac u pp odeljenju a on radio na pumpi.
Post je spojen: [time]1250686054[/time]
Ljudi ja planiram neki mnogo jaci traktor za prolece ,vec sam poceo da gledam neki case ili ursus neki og 120konja vec je vreme planiram prosirenje farme u martu mi stizu 10 simental junica iz austrije bice sve steone to ce da me iznese nede 20,000e samo junice mozda i vise do 25,000.I evo vec sam kupio 15hektara zemlje mislim da ce da bude samo detelina i kukuruz i ono ostalo. Svinje cu da prepustiim bratu i njegovim praznim boksovima za svinje moram da preuredi svinjac za zgradu za telenje i za neki manji tov ali vedecu kredit je stigao sad raspolazemo tim sretstvima .
Pozdrav od mene,ja sam kupio zetora 4718 inače mi je to prvi traktor,godinu dana je kod mene ali već imam namjeru da ga zamijenim bar za 5211,sa njim radim sve što trebam jer nemam puno zemlje za obradjivati,sve polako i stignem.
Da to znam,ali kod mene nije hidraulično volan(a treba mi)nije automatska kuka za jednoosovinsku prikolicu,a i kabina je ova nekako sva skučena i naravno uzeo bi traktor mladjeg godišta jer je ovaj 79.god ali još uvijek besprijekorno radi,postavit ću par slika pa da vidite.