Koji traktor koristite?

Lalo da nepoznas Pejic Sasu i tvog mesta bio je samnom u vojsci

valda meni je reko kad smo bili u vojsci da je bravar.nisam se cuo s njim od vojske.kad sam doso kuci izgubim telefon i sve brojeve klasica.kad ga vidis pitaj ga pozna li djeru ja bio vozac u pp odeljenju a on radio na pumpi. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1250686054[/time]

evo kako madjari bacaju vestak.to vam je granica sa madjom ja spremo zatvaro brazdu.oni sa one strane aja s ove to ja zovem tako blizu a tako daleko.
21jn3hk.jpg

30bk8pc.jpg

Pa ako nafta nastavi ovako da ide gore , a cene poljop. proizvoda dole možda će se više isplatiti kupiti volove . :udri:

Ljudi ja planiram neki mnogo jaci traktor za prolece ,vec sam poceo da gledam neki case ili ursus neki og 120konja vec je vreme planiram prosirenje farme u martu mi stizu 10 simental junica iz austrije bice sve steone to ce da me iznese nede 20,000e samo junice mozda i vise do 25,000.I evo vec sam kupio 15hektara zemlje mislim da ce da bude samo detelina i kukuruz i ono ostalo. Svinje cu da prepustiim bratu i njegovim praznim boksovima za svinje moram da preuredi svinjac za zgradu za telenje i za neki manji tov ali vedecu kredit je stigao sad raspolazemo tim sretstvima .

ja imam belorusa 820 ravan most,i IMT 539 nova serija.... planiram da uzmem 1221.... :cao:

Pozdrav svima,nov sam ovde ja koristim rakovicu 65, mtz820, mtz82.1 i imt5210 :cao:

koristim R65,91god., i mf 35 iz 64-te.Pozdrav svima!
2nj90dy.jpg

Post je spojen: [time]1255514987[/time]

...mala zver...nijedan imt 539 mu nije ravan!

Pozdrav od mene,ja sam kupio zetora 4718 inače mi je to prvi traktor,godinu dana je kod mene ali već imam namjeru da ga zamijenim bar za 5211,sa njim radim sve što trebam jer nemam puno zemlje za obradjivati,sve polako i stignem.

Pa izmedju ta dva bas i nema neke velike razlike... Najbitnija razlika je velicina kabine(5211 ima prostraniju kabinu od 471:cool:

Da to znam,ali kod mene nije hidraulično volan(a treba mi)nije automatska kuka za jednoosovinsku prikolicu,a i kabina je ova nekako sva skučena i naravno uzeo bi traktor mladjeg godišta jer je ovaj 79.god ali još uvijek besprijekorno radi,postavit ću par slika pa da vidite.

Nazad
Vrh