Koji traktor koristite?

Evo i slika novog YTA X 904

vqtr3t.jpg

dobra masina,kolko si ga platio ako nije tajna? ::novac:: :ppozdrav:
opisi ga malo kako si zadovoljan kolko sati ima i to,i ako moze stavi neke slike unutrasnjosti kabine,
jel ima klimu radio,i dobru zvucnu izolaciju?
dobri su to traktori,bar tako neki kazu,yto je ustvari fiatov traktor napravljan po licenci u kini ali sa motorom perkins ili fiat,i cena im je povoljna za nase uslove,

Koštace me na kraju otplate 26000. Izgleda dobro ali kabina mu nije najbolje rešena što se tiče zvučne izolacije.Ima klimu i radio sa USB i SD karticom. Ima tek 53 sati pa nemogu napisati više detalja. Sve je radjeno po licenci Fiata, i motor i menjač.

Pozdrav svima!
Moj traktor je IMT 539.. Onoliko koliko sam radio sa njim bio je odličan..
Sada planiram da ga prodam sa još nekim priključcima..
Pa, ako ima zainteresovanih.. U jako dobrom stanju je, a prodajem ga jer prestajem sa zemljoradnjom..

Nije tema ali nemogu da shvatim da država dozvoljava ovo. Ja tek počinjem obiljnije da se bavim poljoprivredom, zato sam i kupio nov YTO x904 a ti sve prodaješ. Joooooooooj :nono: :nono:

pa sto da ne proda,ako je nasao posao ili ne zivi od zemlje a dopuna slaba...pa da proda zemlju i masine pa te pare investira u nesto drugo :ppozdrav:

Nevidjeh da ima mnogo imt-577 dv, zasto ih nema kakvi su oni koje su im mane itd. ako ima neko ko ga duze vremena ima neka ga malo opsirnije opise

kako vidim slabo se koriste rakovice.?neznam zasto u mom kraju je najvise rakovica i 539.sutra idem za selo pa cu da uslikam moju rakovicu da postavim.ja sam vrlo zadovoljan snjom.inace sam je uzeo polovnu malo je precacko i sada radi ko luda..

Pozdrav svima,ja prednost dajem IMT traktorima posedujem 577 91g i 539 87g oba su u odličnom stanju,imao sam i 560 sa motorom od 577 ali sam ga prodao inače je dobra kombinacija.Planiram pojačanje u KS isto iz IMT

Postovani civijas

Ako Vam nije tesko, vidite da li bi neko prodao svoju Rakovicu, ukoliko ima takvih, kontaktirajte me preko mog mail-a, kako bih mogao da stupim u kontakt sa tim ljudima. Hvala

mail: mnf1964@yahoo.com

"delfa" za sada neznam da se neka prodaje .cim cujem javljam...ostao sam duzan sliku ,koju cu ubaciti ovih dana..pozzdrav.

....Po pitanju RAKOVICE, evo i mog misljenja. Imao sam rakovicu 65, 1990, godiste a imala je samo 1480rs, i prodo sam je jer je bila slab orac. Mislim orala je ali joj nesto hidraulika nije ko kod IMT (njemu je zakon hidraulika),kod mene je samo vukla, i mogu reci ko TEGLJAC, je luda, nece te ostaviti nikad, pa makar i na zadnja dva tocka senila!
Posle nje sam uzo jedan stari 558, koji je malo sredjen i sad radi sve sto i Rakovica, a u oranju mu nema premca( gledano starije modele)!

165 konja,1996g,4200h,klimu,predju hidrauliku.Ima 18 brzina i salta se bez kvacila.Za sada odlicno sluzi i ima veoma veliki ucinak.Uvezen iz Svajcarske.Ako je neko zainteresovan mozda ga i prodam.

Nazad
Vrh