mindjušar
Član
30t/kj,po ha je po meni malo,ALI veštaka treba i u tom slučaju,ja na to gledam ovako: stajnjak je hrana za zemlju,a veštak za usev
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
30t/kj,po ha je po meni malo,ALI veštaka treba i u tom slučaju,ja na to gledam ovako: stajnjak je hrana za zemlju,a veštak za usev
najbolje je kombinacija mineralno + organsko i nakrivis kapu
Razgovarao sam prije sjetve sa jednim agronomom o tome da i kan bacim prije sjetve i on je rekao da je to doslovno bacanje kana jer je on brzo dostupan biljci i da ga ona nebi uspjela iskoristiti a ja opet mislim da kad ga uneseš u zemlju nemože nestati, i zato sam napravio probu na dvije manje njive sam odmah bacio sve planirano gnojivo i kan pa ćemo vodjeti na jesen hoće li biti razlike u prinosu.
Tad e;517774 je napisao(la):K
Kolica za prihranu
............................................. ali postoji i organsko mineralno đubrivo - guano. Nemojte mi zameriti što filozofiram i "teram mak na konac", ali čisto da se zna i to.