pocerina
Član
Pa sta mi znaci da nametim hidraulicne, i kad se zavrsi sezona sejanja kocnice gotove, zato sad lepo uradim mehanicke i ne mislim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Po mogućstvu dvojica da rade taj posao.Jedan da druka papučicu a drugi da se zanima sa šrafićima jer sam čovek to ne može lako uraditi.
Da li ta savremena tehnološka naprava liči možda na pumpu za gume od bicikla u koju se sipa uk ulje?Kod nas se ne luftira na taj primitivan sistem, cevčica i čaša napunjena sa kočionim uljem.Tehnologija je daleko odmakla i mora se pratiti.
Kod nas se luftira na taj sistem.Hoces da kazes da smo mi majstori primitivni ako nesto radimo kako imamo mogucnosti,a tehnologiju nas narod nevoli da prati jer za te filozofije nema para.Brate mnogo dopustas sebi da vredjas svakog.Kod nas se ne luftira na taj primitivan sistem, cevčica i čaša napunjena sa kočionim uljem.Tehnologija je daleko odmakla i mora se pratiti.