pedja voganj
Član
savak interesuje me ko ti je radio ukljestenja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio mi je neki Zoran iz s.mitrovice ako se dobro sećam. Ako ti treba br.telefona poslaću ti na pp. 120 eura kom.pedja voganj je napisao(la):savak interesuje me ko ti je radio ukljestenja ?
Nisi prilagodio ukljestenje prema krmaci nesto tu ne stima ili je lose ukljestenje ja sam sam sebi pravio .. okretale su se i meni ali posto imam camere pratim ponasanje krmace i nedostatke ispravljam ..tako daa sam doktorirao ponasanje krmaca posmatram ih vec 5 godina . u cekalistu i u prasilistu .. znam im narav ..pedja voganj je napisao(la):Ja imam iste takve, kupio sam ih od nekog coveka iz Zasavice 2 isto za 120e.Samo sto ja vec imam problema sa njima, krmaca mi se okrene u njemu a to jos nisam video nigde.Treba da se prasi danas-sutra i ne mogu joj nista.
Verujem ti, prilagodi ukljestenje njoj greota je da je koljes .. jer te zeza ako je dobra krmaca ima resenja .. pa brate pametniji si od krmace .. nemoj da odustajes ,, i nerviras me kao da ne zelis bar malo da se potrudis ..pedja voganj je napisao(la):Ne znam sta da joj radim ali znam da posle prasenja sigurno nece biti u mom dvoristu.6krmaca normalno ukljestenjima a samo ona radi vratolomije
Karalic je napisao(la):Savak , a kako vrsis izdjubravanje? Daska je bas uz kavez, a krmace vrse nuzdu bas na kraju kaveza...
Fontana je napisao(la):Ako mozes da napises i Dimenzije ukljesteneja ja sam trebao Cekalista za Krmace.
Koliki ti je to kavez kada se okrene ili kolika je ona kada uspe da se okrene u kavezupedja voganj je napisao(la):Evo oprasila se u oboru,nevredi druze moj veruj mi.Kako god namestim ona se okrene u ukljestenju.Do sledeceg prasenja cu je ugojiti pa nece moci da se okrece a sad je "mrsavija" pa cemo videti sta ce biti...
Po meni je puno 2.20 za duzinu boksa dosta je 2.00 ili 1.90.
pa eto vidis primetio si nedostatak . a ja ti savetujem da satvis pozadi jednu precagu da ne moze nazad o o dozgo dve cevi uz duz boksa da ne moze da se propne i problem resen .. a koliko je teska??pedja voganj je napisao(la):Evo oprasila se u oboru,nevredi druze moj veruj mi.Kako god namestim ona se okrene u ukljestenju.Do sledeceg prasenja cu je ugojiti pa nece moci da se okrece a sad je "mrsavija" pa cemo videti sta ce biti...
Ajde slikacu sutra .. vec sam ih nahranio a da ne trazim sada po kompu..Karalic je napisao(la):Grujane, imas sliku?
druze kod tebe to nesto ne stima, godisnje imam oko, 120- 130 prasenje i 3 vrste boksova, ni jedna jos se nije okrenula. ako te zanima mogu okaciti slike, imam 3 pravljena i 10 fabricki stim da su 7 od jedne firme a 3 od druge. pozzzzzzzzzpedja voganj je napisao(la):Evo oprasila se u oboru,nevredi druze moj veruj mi.Kako god namestim ona se okrene u ukljestenju.Do sledeceg prasenja cu je ugojiti pa nece moci da se okrece a sad je "mrsavija" pa cemo videti sta ce biti...