Kavezi za prasenje krmaca

Ja imam iste takve, kupio sam ih od nekog coveka iz Zasavice 2 isto za 120e.Samo sto ja vec imam problema sa njima, krmaca mi se okrene u njemu a to jos nisam video nigde.Treba da se prasi danas-sutra i ne mogu joj nista.

pedja voganj je napisao(la):
Ja imam iste takve, kupio sam ih od nekog coveka iz Zasavice 2 isto za 120e.Samo sto ja vec imam problema sa njima, krmaca mi se okrene u njemu a to jos nisam video nigde.Treba da se prasi danas-sutra i ne mogu joj nista.
Nisi prilagodio ukljestenje prema krmaci nesto tu ne stima ili je lose ukljestenje ja sam sam sebi pravio .. okretale su se i meni ali posto imam camere pratim ponasanje krmace i nedostatke ispravljam ..tako daa sam doktorirao ponasanje krmaca posmatram ih vec 5 godina . u cekalistu i u prasilistu .. znam im narav .. :ppozdrav:

Ne znam sta da joj radim ali znam da posle prasenja sigurno nece biti u mom dvoristu.6krmaca normalno ukljestenjima a samo ona radi vratolomije

Ne znam sta da joj radim ali znam da posle prasenja sigurno nece biti u mom dvoristu.6krmaca normalno ukljestenjima a samo ona radi vratolomije
Verujem ti, prilagodi ukljestenje njoj greota je da je koljes .. jer te zeza ako je dobra krmaca ima resenja .. pa brate pametniji si od krmace .. nemoj da odustajes ,, i nerviras me kao da ne zelis bar malo da se potrudis .. :D :ppozdrav:

Karalic je napisao(la):
Savak , a kako vrsis izdjubravanje? Daska je bas uz kavez, a krmace vrse nuzdu bas na kraju kaveza...

Ima dovoljno mesta i može lopata da prođe bez problema!
Post je spojen: [time]1298448018[/time]

Dužina je 2,20 m
Visina 1 m
Širina 60 cm
Visina od poda do prve cevi je 33 cm!

Evo oprasila se u oboru,nevredi druze moj veruj mi.Kako god namestim ona se okrene u ukljestenju.Do sledeceg prasenja cu je ugojiti pa nece moci da se okrece a sad je "mrsavija" pa cemo videti sta ce biti...
Po meni je puno 2.20 za duzinu boksa dosta je 2.00 ili 1.90.

Evo oprasila se u oboru,nevredi druze moj veruj mi.Kako god namestim ona se okrene u ukljestenju.Do sledeceg prasenja cu je ugojiti pa nece moci da se okrece a sad je "mrsavija" pa cemo videti sta ce biti...
Koliki ti je to kavez kada se okrene ili kolika je ona kada uspe da se okrene u kavezu :sta:

pa eto vidis primetio si nedostatak . a ja ti savetujem da satvis pozadi jednu precagu da ne moze nazad o o dozgo dve cevi uz duz boksa da ne moze da se propne i problem resen .. a koliko je teska??

Kod mene su kavezi 210 duzina 130 visina a sirina od 55cm do 65cm.Kada je manja krmaca ja skupim 55cm i nema da mrden tko sam mislo, sada sam promeno zadnja vrata tako da se mogu pomeridi unutra i time stratio boks na 190/185 i 180 za nenormalne krmace jer mi se desavalo da sedne na **greška i okrene sekao sveca na kontra skranu i sikoci jer je zadnji deo kaveza i vrata nizi 75cm.
Dosta toga sam isprobao jer ih sam pravim

druze kod tebe to nesto ne stima, godisnje imam oko, 120- 130 prasenje i 3 vrste boksova, ni jedna jos se nije okrenula. ako te zanima mogu okaciti slike, imam 3 pravljena i 10 fabricki stim da su 7 od jedne firme a 3 od druge. pozzzzzzzzz

Nazad
Vrh