Kavezi za prasenje krmaca

sirina boksa ti je 60 cm duzina oko 180 do 200 po potrebi ja sam sam napravio kavewe vrlo prosto i vrlo jeftino trba ti svega 4 cevi od 6 metara sto iznosi nekih 4000 do 5000 dinara sa strane ti je potrebno 3 cevi prvu podignew na visini od 25 do 28 cm i ostale cevi isti razmaknes odozgore postavi "zatvarac " da slucajno ne iskoci a na prvu doljnu cev zavari kose cevi prema spolja nekih 6 komada da se nebi krmaca podvukla pod cev kod glave stavi manji razmak dok pzadi veci i vrata kada pravis podigni ih od pda da nebi moglo prase da se nadje ispod krmacinog dupeta sutra cu slikati moj kavez pa cu ti poslati sliku

sto se tice grejnih ploca ima u novom sadu ima dve vrste 40*120 jecina 80w cena 74 evra i 40*90 cena 64 evra jacine 110w,mozda sam pogresio za koji evro ali tu je negde

izvini ali se ono isplati vise manji vati isplatice se kasnije kroz struju mada sve su dobre kad pogledas da sijalica trosi 250w

pa i to su i cene iz jomapeksa,a jel imas predstavu kako su se pokazale one trake sto idu u betonsku kosuljicu

crni gruja je napisao(la):
saleso je napisao(la):
sto se tice grejnih ploca ima u novom sadu ima dve vrste 40*120 jecina 80w cena 74 evra i 40*90 cena 64 evra jacine 110w,mozda sam pogresio za koji evro ali tu je negde
lepa cena to i nije mnogo kolika je bila ... ovo sta ja nudim 920x470 150 w ... 40 eura :D

Kako izgleda to što ti nudiš? Imaš li sliku?

5yu63p.jpg

prosto,jednostavno,efikasno i jeftino
Post je spojen: [time]1295704931[/time]

crni gruja je napisao(la):
saleso je napisao(la):
lepa cena to i nije mnogo kolika je bila ... ovo sta ja nudim 920x470 150 w ... 40 eura :D
Slikaj i okaci da vidimo kakve su, ako mozes naravno.
Post je spojen: [time]1298323561[/time]

Nazad
Vrh