Kavezi za prasenje krmaca

Milanche je napisao(la):
Milanche je napisao(la):
tibore daj od ovog novog sliku i mere nesto kao sto je karalic prikazao poz hvala :cao:
ako nije problem hvala :cao:
pict0913javit.jpg

pict0912.jpg

fot0205.jpg

Unutrašnje mere ;
dužina 200-220cm
širina 60cm
Zazor između drvenog patosa i cevi;
1-18cm
2-20cm
3-23cm
4-27cm
Prvi zazor može se štelovati sa 18cm na 21cm ili 24 cm

evo jednog predloga koji sam vidio u u jednom selu kod subotice , i jako mi se svidas prasci imaju ogroman prostor za lezanje, a ukupna povrsina boksa ostaje ista
v6hwxv.jpg
kompletan boks se dize u visinu a tiplovan je za zid, a strana ograde ide cik cak
ygs5x.jpg

stigla ukljestenja
2yl45ys.jpg

Post je spojen: [time]недеља, 02. јануар 2011. 04:18:25 CST[/time]
[hr
Post je spojen: [time]1293913307[/time]

Post je spojen: [time]1293938684[/time]

Post je spojen: [time]1293964078[/time]

da pocinkovani su kad sredim obekat gde cu ih staviti videcete i sastavljene cena 170 evra po komadu

Ja sam napraviom kavez za prasenje i na prvom prasenju mi svinja protne glavu nekako kroz cevi da nisam mogo da je izvadim,pa sam morao da ga secem.Inace posle kad je malo stasala vise nije mogla da gura glavu tuda. :haha:

i mene interesuje gde mogu da se kupe grejne ploce,nisam bas upucen ali verujem da je mnogo bezbednije i prakticnije od sijalica(kvocki)?

ja pricah i nudih i ove sto ja imam ..pregledaj malo......
Post je spojen: [time]среда, 19. јануар 2011. 13:45:18 CST[/time]

Odg: Prašenje krmača
poslato: 15.12.2010, 22:46 »

dosao sam do novih grejnih ploca .. dimenzije 920 x470 ..150w 220v ,odradjen grejac u termo plastici mogucnost postavljanje termometra kapilarni da se steluje temp...postaviti ga i sendvic ,,moze i lim .....40 eura odradjen atest..prosao ispitivanja Cheesy imam grejne kablove rade se po narudzbi dimenzija fleksibilni jedan (1) meter odaje 10 -45 w da bi se rapspodelila energija ravnomerno najcesce ide od 10w.....1 metar 6 eura ( radi se u paralelnoj vezi tako da ako otkaze neka linija ostale rade)moze da se koriste za odledjivanje oluka ,zastita vodovodne mreze ..rezervari sa naftom i itd.. ::namigivanje::

crni gruja je napisao(la):
none 73 je napisao(la):
cebe mi je kratko toliko mogu dase pokrijem
pa kako je pocelo sve ce nam biti krace... to sam sve napravio jos 2005 ulozio mnogo i sada ga sisam natenane :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Grujo to se zove erotika!!!
Valjda će i nama svanuti jedan dan, ne može uvek ovako biti. Ja sam za dve godine uložio oko 6000 eura u objekat i opremu. Sad mogu da kažem da sam na pola puta sa ulaganjima, ali se razmišljam iskreno šta da radim! Dođe mi da pošaljem sve u p...u m......u i odem iz ove jebene države!

Grujo to se zove erotika!!!
Valjda će i nama svanuti jedan dan, ne može uvek ovako biti. Ja sam za dve godine uložio oko 6000 eura u objekat i opremu. Sad mogu da kažem da sam na pola puta sa ulaganjima, ali se razmišljam iskreno šta da radim! Dođe mi da pošaljem sve u p...u m......u i odem iz ove jebene države!
.... preko 12000 eura ulozeno a iskreno ne razmisljam nista jer sam poludeo ovih dana sto se tice cene prasadi... toliko sam isao perverzno i namenski da ne mogu i necu da prelazim ninasta drugo :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1295469347[/time]

Nazad
Vrh