Milanche
Prijatelj Foruma
ako nije problem hvalaMilanche je napisao(la):tibore daj od ovog novog sliku i mere nesto kao sto je karalic prikazao poz hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako nije problem hvalaMilanche je napisao(la):tibore daj od ovog novog sliku i mere nesto kao sto je karalic prikazao poz hvala
Milanche je napisao(la):ako nije problem hvalaMilanche je napisao(la):tibore daj od ovog novog sliku i mere nesto kao sto je karalic prikazao poz hvala
nije lose ali se zgomilaju a na ploci svako za sebe dve ploce sam postavio i ne razmisljam da li im je hladnonone 73 je napisao(la):ma nije losa ni kucica za prasad sa kvockom od 150w sasvim dovoljno
pa kako je pocelo sve ce nam biti krace... to sam sve napravio jos 2005 ulozio mnogo i sada ga sisam natenanenone 73 je napisao(la):cebe mi je kratko toliko mogu dase pokrijem
crni gruja je napisao(la):pa kako je pocelo sve ce nam biti krace... to sam sve napravio jos 2005 ulozio mnogo i sada ga sisam natenanenone 73 je napisao(la):cebe mi je kratko toliko mogu dase pokrijem
.... preko 12000 eura ulozeno a iskreno ne razmisljam nista jer sam poludeo ovih dana sto se tice cene prasadi... toliko sam isao perverzno i namenski da ne mogu i necu da prelazim ninasta drugoGrujo to se zove erotika!!!
Valjda će i nama svanuti jedan dan, ne može uvek ovako biti. Ja sam za dve godine uložio oko 6000 eura u objekat i opremu. Sad mogu da kažem da sam na pola puta sa ulaganjima, ali se razmišljam iskreno šta da radim! Dođe mi da pošaljem sve u p...u m......u i odem iz ove jebene države!