To je godište jer utva ranije nije ugrađivala al stranice,oličan pazarPo tablici na njoj 92 godište,prva registracija 96 godine.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je godište jer utva ranije nije ugrađivala al stranice,oličan pazarPo tablici na njoj 92 godište,prva registracija 96 godine.
Dobar sia kako da dobijes tehnicki pregled ako nije registrovana?![]()
![]()
Dobar si![]()
Da, ja sam se nadovezao samo na pricu o udesima gde nisi ti izazvao nesrecu, ako se neki majmun zalepi u tebe i pogine(nedaj boze) ako imas tehnicki pregled ne odgovaras krivicno samo prekrsajno sto nisi registrovan, a ako nemas tehnicki ides u zatvor!
Ja gledam da mi traktori imaju tehnicki pregled svake god. za nedaj boze, a ne registrujem ih jer nemam problema sa saobracajnom policijom, van opstine ne idem sa njima osim na blokade![]()
@Diklofen
Ko će da vuče kamonku? Jer imaš na yto dvokružni sistem?
Imam traktore sa starim tablicama pa im radim samo tehnicki, jedan je sa novom trajnom reg. i tu samo fali osiguranjeČuo sam da je u vašoj opštini milina raditi,nema te problema sa policijom uopšte..........zar nemaš trajnu registraciju traktora i prikolica,onda ti je samo tehnički neophodan svake godine i eventualno osiguranje,znam da registracija nije uslov tehničkog ali ako bi imao trajnu onda bi sa tehničkim bio kompletan.......inače kamionka ti je registrovana!
Sa jednokružnim sistemom mislim da ne može da se registruje na bele tablePrerađujem na jednokružni.