mindjušar
Član
gume su od 14 coli a oni spaneri se nekoriste mnogo vise od 19 godina
Goran IHC nisu to gume 14 coli,to su 20coli tzv četrnaestice
A nekontam na koje španere misliš
I ja mislim da definitivno je starija od '95. godišta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gume su od 14 coli a oni spaneri se nekoriste mnogo vise od 19 godina
Evo slika kako sam obećao.
Ja da sam na tvome mestu i da mi je pola MUP-a familija nebi bacao pare ni na te bele tableRegistrovaću je ove godine na bele table.Ja za sada problema sa saobraćajcima nemam u mojoj opštini,a dalje ni ne idem.Ženin brat saobraćajac,moj venčani kum saobraćajac,drugar zamenik komandira stanice...dok je tako mogu i na bele table.
Ovih dana radimo rinfuz,nadogradnju sa gaćama i ostalo.
Po tablici na njoj 92 godište,prva registracija 96 godine.Diklofen nisi mnogo platio prikolicu,vredi svaki dinar
samo mi ne deluje da je 96 god....al nije ni bitno...
Te stvari se ne terete zakonom o saobracaju vec privatnom tuzbom tako da ih ne pokriva osiguranje.Bar je tako kod nas koliko ja znam.E a da je bila registrirana prikolica i da je sve na njoj bilo ispravno (traktor je bio ispravan i registriran) on bi lijepo platio kaznu za neimanje vozacke dozvole a zena bi bila lijepo kriva za sve posto je ona pricala na telefon i posto je ona njemu presjekla pravac kretanja i to na crveno svijetlo na semaforu...
Hocu reci da registracija i te kako utjece na ishod nedajboze neke pizdarije kao iz navedenog primjera. Ako nista drugo, vase osiguranje ce namiriti stetu ako sto i skrivite nece vam se izbijati iz dzepa za necije "dusevne boli" i "trzajne ozlijede vrata" te "pretrpljeni strah", na racun cega se kod nas dobivaju velike pare za odstetu (ne mogu se ozlijede dokazati tako da ih svaki sudionik nesrece ima)